Få fri fragt på dit sexlegetøjFordele ved at købe dit legetøj her

OrganiCup Menstruationskop

Klik på billederne for at forstørre dem

 • OrganiCup Menstruationskop
 • OrganiCup Menstruationskop
 • OrganiCup Menstruationskop
 • OrganiCup Menstruationskop

OrganiCup Menstruationskop

Vær den første til at bedømme dette produkt

På lager Bestil før kl. 21.00 og vi afsender din pakke samme dag (hverdage).

179,00 kr

  Oversigt

  Kort info

  OrganiCup er et nemt og behageligt alternativ til at bruge bind og tamponer.

  OrganiCup findes i 2 modeller: A til kvinder under 30, som ikke har født vaginalt. B til kvinder der har født vaginalt, eller som er over 30.

  OrganiCup sættes op i skeden, hvor den indsamler dit menstruationsblod. Cup'en tømmes og rengøres efter behov. Du får slet ingen lugtgener!

  OrganiCup kan bruges af kvinder i alle aldre og under alle former for aktivitet (dog ikke sex). Du kan endda sove med den.

  Produceret i fleksibel medicinsk silikone, som er allergivenlig og latexfri.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Er du træt af at bøvle med tamponer og bind hver måned? At bruge mange penge på dem? Risikere at bløde igennem og bekymret for, om dit underliv har godt af det? - så skulle du prøve en menstruationskop. Organicup er ét af de nyeste skud på stammen.

  Menstruationskoppen er en lille skål-lignende kop lavet i medicinsk silikone, som du sætter op i skeden, når du har menstruation. Koppen opsamler blodet, hvorefter du trækker den ud, tømmer den efter behov og sætter den op igen. Når du først har placeret den, kan du ikke mærke den, og du kan bære den i op til 12 timer, afhængig af, hvor meget du bløder. På grund af takkerne på stilken forneden, er den super nem at få fat i og trække ud.

  Det er både nemt og hygiejnisk at bruge Organicup og med den forbliver du frisk, ren og lugtfri 24 timer i døgnet. Du kan bruge koppen ved både svag og kraftig blødning, og du kan endda sove med den. OrganiCup findes i to størrelser; Model A og Model B og kan bruges af kvinder i alle aldre. 

  Model A er til kvinder under 30 år, som ikke har født vaginalt. Model B er til kvinder over 30 år, og alle kvinder, der har født vaginalt. Model A er 3,8 cm i diameter på det bredeste stykke og 4,7 cm lang (i alt 6,4 cm lang inklusive den lille stilk forneden). Model B er 4,4 cm i diameter og 4,9 cm lang (i alt 6,7 cm inklusive den lille stilk forneden).

  OrganiCup er fleksibel og nem og bekvem at bruge. Når du bruger den under menstruationen, er det nok at skylle koppen med vand efter du har tømt den, og inden du sætter den op igen. For at gøre indførelsen lettere, kan du bruge lidt vandbaseret glidecreme.

  Sammen med OrganiCup får du en lille pose i kraftigt bomuld, hvori du kan opbevare koppen sikkert og diskret. På indersiden af indpakningen er der en udførlig manual med illustrationer, som forklarer præcis, hvordan den sættes op.  

  Vidste du, at 9 ud af 10 kvinder, der prøver en menstruationskop siger, at de vil fortsætte med at bruge den, og anbefale den til andre...

  Detaljer

  MATERIALE: Medicinsk silikone.
  ALLERGIVENLIG: Ja.
  LATEX OG PLASTIK-FRI: Ja.
  KAN BRUGES I: Op til 12 timer af gangen.
  FLEKSIBEL: Ja.
  KAN INDEHOLDE: 27 ml.
  STØRRELSE MODEL A: Diameter: 3,8 cm. Længde: 4,7 cm. 6,4 cm inklusive stilken.
  STØRRELSE MODEL B: Diameter: 4,4 cm. Længde: 4,9 cm. 6,7 cm inklusive stilken.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Du anmelder: OrganiCup Menstruationskop

  Hvordan vurderer du produktet? *