O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage

Klik på billederne for at forstørre dem

 • O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage

O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage

Vær den første til at bedømme dette produkt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Begiv dig ind i en verden af lystfyldt fantasier, seksuel underkastelse og SM med klassikeren O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage.

  Bogen handler om den smukke franske kvinde "O", som bliver indviet i SM-verdenens fantasier og ritualer.

  Igennem bogen lærer O at tilfredsstille elskerens seksuelle fantasier, hun finder sit eget begær og finder ud af, hvor langt hun vil gå for kærligheden.

  308 siders erotisk læsning om Giver et godt indblik i SM og seksuel underkastelse.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Træd ind i en verden af erotiske fantasier, hvor smerte og lykke mødes, i O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage. 

  Bogen starter med O’s historie, er en af den erotiske litteraturs store klassikere, hvor den kvindelige hovedperson ’O’ bliver uddannet i kunsten at adlyde og underkaste sig. O lærer at tilfredsstille sin elskers seksuelle fantasier og finder sit eget begær, ligesom hun finder ud af, hvor langt hun vil gå for kærligheden. 

  O’s Historie var blandt tidens mest læste franske romaner, da den blev skrevet i 1950’erne og stadig den dag i dag er det en af de mest populære og læste bøger inden for genren. Bogen er en dansk oversættelse af den oprindelige franske bog, der giver et godt indblik i seksuel underkastelse og SM. O’s Historie indeholder både sexede, romantiske, chokerende og ikke mindst spændende elementer, der gør bogen svær at lægge fra sig.

  Ventetiden er heldigvis ikke lang, da du får O’s Historie og O Vender Tilbage sammen og dermed kan forsætte med efterfølgeren straks efter den første historie. I O Vender Tilbage tager O tilbage til det palæ, der er omdrejningspunkt i den første bog, og her nyder hun igen underkastelsens sødme.

  Med O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage får du 308 siders erotisk læsning, der med sikkerhed vil sætte gang i de frække fantasier.

  Detaljer

  TITEL: O’s Historie og O Vender Tilbage 
  FORFATTER: Pauline Réage
  SIDER: 308
  FORLAG: Rosinante
  SPOG: Dansk
  INDBINDING: Hæftet bog.

  Skriv din egen anmeldelse og vind for kr. 500,- sexlegetøj. Læs betingelserne her.

  Du anmelder: O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage

  Hvordan vurderer du produktet? *