O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage
O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage
199,00 kr
O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage

O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage

199,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Træd ind i en verden af erotiske fantasier, hvor smerte og lykke mødes, i O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage. 

Bogen starter med O’s historie, er en af den erotiske litteraturs store klassikere, hvor den kvindelige hovedperson ’O’ bliver uddannet i kunsten at adlyde og underkaste sig. O lærer at tilfredsstille sin elskers seksuelle fantasier og finder sit eget begær, ligesom hun finder ud af, hvor langt hun vil gå for kærligheden. 

O’s Historie var blandt tidens mest læste franske romaner, da den blev skrevet i 1950’erne og stadig den dag i dag er det en af de mest populære og læste bøger inden for genren. Bogen er en dansk oversættelse af den oprindelige franske bog, der giver et godt indblik i seksuel underkastelse og SM. O’s Historie indeholder både sexede, romantiske, chokerende og ikke mindst spændende elementer, der gør bogen svær at lægge fra sig.

Ventetiden er heldigvis ikke lang, da du får O’s Historie og O Vender Tilbage sammen og dermed kan forsætte med efterfølgeren straks efter den første historie. I O Vender Tilbage tager O tilbage til det palæ, der er omdrejningspunkt i den første bog, og her nyder hun igen underkastelsens sødme.

Med O’s Historie og O Vender Tilbage af Pauline Réage får du 308 siders erotisk læsning, der med sikkerhed vil sætte gang i de frække fantasier.

Detaljer

TITEL: O’s Historie og O Vender Tilbage 
FORFATTER: Pauline Réage
SIDER: 308
FORLAG: Rosinante
SPOG: Dansk
INDBINDING: Hæftet bog.

VARENUMMER: 13537.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk