Ouch! Elegant Buttplug

Klik på billederne for at forstørre dem

Ouch! Elegant Buttplug

Vær den første til at bedømme dette produkt

  Produktet er udgået Scroll ned for at se lignende produkter.

  Kort info

  Kort info

  Flot og indbydende buttplug i metal til dig, der foretrækker fast og effektiv stimulation.

  Plug'en er diskret i størrelsen og er derfor velegnet til alle, uanset om du er erfaren eller ny inden for anal stimulation.

  Pyntet med en stor simili diamant i bunden.

  Kan afkøles eller opvarmes inden brug, så den bliver endu mere pirrende i brug.

  Ouch! Elegant Buttplug vejer 71 g, er 2,7 cm i diameter og 8,5 cm lang, hvoraf ca. 6,5 cm kan indføres.

  Godt at vide

  Beskrivelse

  Ouch! Elegant Buttplug er ideel til dig, der ønsker en lille og flot anal plug i et stilrent design. Plug’en er lavet i metal så du er sikret fast og effektiv stimulation, og den er formet så den er nem og behagelig at føre ind. 

  Den sorte buttplug har en tydelig fod, der gør plug’en nem at holde ved og som sikrer, at den bliver hvor den skal være. I bunden er Ouch! Elegant Buttplug pyntet med en simili diamant, der har en diameter på 2 cm. Diamanten gør buttplug’en både flot og feminin. 

  Fordi Ouch! Elegant Buttplug er lavet  i metal har den en god tyngde, der gør den ekstra pirrende at bruge, ligesom det også gør, at den kan bruges til temperatur lege. Prøv f.eks. at afkøle eller opvarme buttplug’en i vandbad i 10 minutter, inden du bruger den. Vi anbefaler, at du altid tjekker plug’ens temperatur på indersiden af din underarm, inden du bruger den analt. 

  Da kroppen ikke producerer naturlige glidemidler bagtil er det altid en god idé, at bruge en god glidecreme sammen med Ouch! Elegant Buttplug. Dermed bliver det mere behageligt at føre plug’en op.  Efter brug bør du rengøre sit sexlegetøj med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring.

  Mål: Ouch! Elegant Buttplug er 8,5 cm lang, hvoraf ca. 6,5 cm kan indføres. Buttplug’en er 2,7 cm i diameter og vejer 71 g.

  Detaljer

  MATERIALE: Metal
  PHTHALAT-FRI: Ja.
  VANDTÆT: Ja
  LÆNGDE: 8,5 hvoraf ca. 6,5 cm kan føres ind. 
  BREDDE: 2,7 cm.
  BRUGERMANUAL: Dansk.

  Læs betingelserne her.

  Du anmelder: Ouch! Elegant Buttplug

  Hvordan vurderer du produktet? *