Ouch! Elegant Buttplug
Ouch! Elegant Buttplug
299,00 kr
Ouch! Elegant Buttplug  1
Ouch! Elegant Buttplug  2
Ouch! Elegant Buttplug  3
Ouch! Elegant Buttplug  4

Ouch! Elegant Buttplug

299,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Ouch! Elegant Buttplug er ideel til dig, der ønsker en lille og flot anal plug i et stilrent design. Plug’en er lavet i metal så du er sikret fast og effektiv stimulation, og den er formet så den er nem og behagelig at føre ind. 

Den sorte buttplug har en tydelig fod, der gør plug’en nem at holde ved og som sikrer, at den bliver hvor den skal være. I bunden er Ouch! Elegant Buttplug pyntet med en simili diamant, der har en diameter på 2 cm. Diamanten gør buttplug’en både flot og feminin. 

Fordi Ouch! Elegant Buttplug er lavet  i metal har den en god tyngde, der gør den ekstra pirrende at bruge, ligesom det også gør, at den kan bruges til temperatur lege. Prøv f.eks. at afkøle eller opvarme buttplug’en i vandbad i 10 minutter, inden du bruger den. Vi anbefaler, at du altid tjekker plug’ens temperatur på indersiden af din underarm, inden du bruger den analt. 

Da kroppen ikke producerer naturlige glidemidler bagtil er det altid en god idé, at bruge en god glidecreme sammen med Ouch! Elegant Buttplug. Dermed bliver det mere behageligt at føre plug’en op.  Efter brug bør du rengøre sit sexlegetøj med varmt vand og evt. en Sexlegetøj Rengøring.

Mål: Ouch! Elegant Buttplug er 8,5 cm lang, hvoraf ca. 6,5 cm kan indføres. Buttplug’en er 2,7 cm i diameter og vejer 71 g.

Detaljer

MATERIALE: Metal
PHTHALAT-FRI: Ja.
VANDTÆT: Ja
LÆNGDE: 8,5 hvoraf ca. 6,5 cm kan føres ind. 
BREDDE: 2,7 cm.
BRUGERMANUAL: Dansk.

VARENUMMER: 13768.
Anmeldelser
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode. Hjælp andre på vej - fortæl os din mening!
0.0
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk