Ouch! Penisring og Analstimulator
Ouch! Penisring og Analstimulator
199,00 kr
Ouch! Penisring og Analstimulator
Ouch! Penisring og Analstimulator

Ouch! Penisring og Analstimulator

4.3 (1)
199,00 kr

Produktet er udgået
Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt
Beskrivelse

Ouch! Penisring og Analstimulator er udviklet specielt til jer, der gerne vil ha’ ekstra stimulerende sex med dobbelt penetration. 

Den ene ring sættes omkring penis og den anden sættes omkring pungen, hvorefter du vil kunne give hende dobbelt nydelse. 

Ouch! Penisring og Analstimulator er fremstillet i silikone, der har en blød overflade og som giver målrettet stimulation. Både penisringen og ringen, der skal omkring pungen, giver en strammende effekt, så du opnår en hårdere og mere fyldig erektion end normalt. 

Vi anbefaler at I bruger Ouch! Penisring og Analstimulator sammen med en god, vandbaseret glidecreme, så indføring bliver mere behagelig. 

Detaljer

MATERIALE: Silikone
VANDTÆT: Ja.
LÆNGDE, DILDO: 14, 8 cm, hvoraf ca. 13 cm kan føres ind.
DIAMETER, DILDO: 2,6 cm.
DIAMETER, RINGE: ca. 2,7-4,5 cm.
BRUGERMANUAL: Engelsk, tysk, fransk m. fl.

VARENUMMER: 14134.
Anmeldelser
4.3
5
4
3
2
1

Læs betingelserne her

Del din mening
Anmeldelser (1)
En blandet fornøjelse

Som overskriften antyder, så har dette produkt været lidt en blandet fornøjelse. Set fra kvindes side, så virker den fiiiiint. Den fylder fint ud, dog mener hun at den godt kunne være lidt blødere og lidt større. Set fra mandens, min side, er der to sider af sagen. Den er virkelig nem at bruge, sidder fast og giver lidt ekstra stimulationgennem mellemkødet. Ringene er lidt et issue. Er man udstyret lidt til den god side, så er ringene lidt stramme... Især den til nosserne...nå ja, pas på ikke at mistegrebet om den ring, når den påføres...det gør lidt nas. Vi har valgt, at sætte den oven på penis, doggeistyle elle omvendt cowgirl...og der virker den perfekt, hvergang. Den er lavet af et lækker materiale, som er utrolig nemt at holde rent, fylder ikke meget og giver lige det der ekstra. Et spændende køb, som åbner nye muligheder. Læs mere

-
5 4 1
Fordele

Du synes måske også godt om:

Menu

Kontakt kundeservice

+45 70 77 70 70

service@sinful.dk