TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
50 Positions of Bondage Kort Spil var 1

50 Positions of Bondage Kort Spil

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

99,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Varm op, stræk ud og gør jer klar til at indtage jeres positioner. Med 50 Positions of Bondage Kort Spil kan I virkelig folde jer ud i soveværelset.

Kortene kan bruges til at inspirere til nye, legesyge og kinky stillinger. I kan spille uanset, om I er helt nye i bondagens verden eller har lidt erfaring. I kan bruge bælter, slips, tørklæder eller reb som tilbehør og tilføre et konkurrence element til legen ved at udfordre hinanden i de fem forskellige kategorier.

Hvis I allerede har et arsenal af bondageudstyr, så find endelig piske og manchetter frem også og skift i mellem at være submissiv og dominant. Det hotte udvalg af kort består af både instruktioner til forførende forspil, forskellige niveauer af bondage og sexstillinger.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS