Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
7 Dels Bondage Sæt var 1

Oversigt

Vil du eksperimentere med bondage? Så er dette lækre 7-dels bondage sæt fra ToyJoy ideelt til dig. Det indeholder nemlig alt, hvad du har brug for til frække og pirrende bondage lege. Sættet består af:

  • En sort gag ball med lufthuller, der er perfekt til dominans lege. Remmen er 1,9 cm bred og kan justeres fra 44 cm til 62 cm i omkreds. Selve gag ball’en, der er lavet i hård plast, er 4,2 cm. i diameter.
  • Et sort blindbold, der får berøringer til at føles mere intense, når synssansen sættes ud af spil og de andre sanser vækkes til live. Blindfoldet er lavet i kunstlæder, der har en blød bagside og fordi den har en elastisk strop, passer blindfoldet til en omkreds på 49 – 76 cm.
  • Et blødt, sort bondage reb i bomuld, der kan bruges til japansk bondage.
  • To brystklemmer i metal, der kan justeres alt efter hvor stort tryk man ønsker. Begge brystklemmer er pyntet med en lille lilla bjælde, der kan høres hver gang bæreren bevæger sig.
  • En 45 cm lang, sort flogger pisk i kunstlæder, der kan bruges til bløde og pirrende smæk. Piskens slag kan mærkes, uden at de gør ondt. 
  • Et justerbart halsbånd, der passer til en omkreds på 36-44 cm. Halsbåndet leveres både med en hængelås og 118 cm lang rem med karabinhage, der kan bruges som hundesnor. 
  • To manchetter i 5,5 cm bred kunstlæder, der har en blød bagside. Manchetterne, der er justerbare fra 13,5 til 23 cm, kan bruges for sig selv eller spændes fast til halsbåndet. 

Sættet er særligt velegnet til jer, der skal prøve bondage for første gang og som vil udforske hinanden igennem pirrende sex lege.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Udmærket sæt til begyndere
A. sub - 10. apr. 2019
Sættet er et godt køb for dem, der ikke sidder inde med særlig meget kinky legetøj og gerne vil udvide deres samling med det samme. Min partner jeg fik selv gjort godt brug af sættet, og her specielt lædermanchetter, som var af ret god kvalitet i forhold til prisen. Selv med meget små håndled, kunne de sagtens komme ind og sidde stramt. Selve kæden mellem manchetter gav lidt for meget rum til at bevæge hænderne, men et reb, et stykke stof eller en simpel karabinhage kan nemt fikse dette. Rebet er ca. 5 meter langt og godt at bruge, men man skal dog købe noget andet materiale, hvis man skal op og lave mere kunstfærdige bindinger. Gagget fungere fint, hvis man har en mund i normal størrelse. Har man en lidt mindre bid, kan det give kæbesmerter af have et gag af hårdt materiale i munden. Så man bør lige tjekke, hvor meget ens sub kan gabe. Lufthullerne er en rigtig fin tilføjelse. Selve pisken er ikke super lang og er derfor ikke super intimiderende. Men den rigtige attitude (eller et blindfold) kan hjælpe her. Halsbåndet og snoren dertil er godt lavede. Dog var halsbåndet lidt bredt og ikke helt stramt nok for os. Har din sub en mindre hals, bør man nok skaffe sig et andet. Snoren kan dog bruges til alle halsbånd. Brystklemmerne virker som de skal, og har en mekanisme, så man kan justere, hvor stramt de skal sidde, hvilket er meget velkomment. Man skal dog passe på, at plastikdutterne på enden ikke ryger af efter brug. Bevar dem i en lille æske, så burde de forblive på. Bjælderne er nemme at tage af, hvilket vi endte med at gøre. Blindfoldet er nok det mindst brugbare i sættet, da ikke blokerer udsynet super godt. Alt i alt et udmærket sæt specielt den pris. Jeg ville især anbefale nytilkommere, der gerne vil udforske kink uden at investere i formue i lak og læder.
Købt og brugt (og brugt igen, og igen)
MK - 21. oct. 2017
- Pisken virker lille, men er nem og bruge og der skal en hvis kraft bag hvis det skal gøre rigtigt ondt, så bevæger man sig forsigtigt frem er den fantastisk og bruge. Lyden er heller ikke dårlig. - Halsbåndet og snoren er ligeledes nemme at bruge. Halsbåndet bliver lidt kantet i formen hvis man ikke opbarer den så den kan "forme" sig og blive rigtig rund. Ikke noget der nedsætter kvaliteten af legen men mere en perfektionistisk detalje. Hænge låsen er dog en smule spinkel og nøglerne ligeså. Dog er jeg ikke i tvivl om det kan "rives af" hvis den skal af meget hurtigt. - ball gaggen er noget af det bedste i sættet. Metal ringene kan se ubehagelige ud at have på, men det er de langt fra. - Blindfolden er til den store side og dækker ikke for alt lys, man kan bl.a. se ud fra hjørnene af sin næse, dog er den nem at erstatte og man kan bruge et tørklæde i stedet. - Mancheterne er blandt mine ynglingsting i sættet. Perfekt justerbarer til håndledet og de kan ikke vendes forkert (medmindre man vender dem på hovedet, altså) så det er bare at sætte dem på, stramme, og så dreje indtil D ringene er hvor man vil have dem. Kæden til dem er i en dejligt passende længde hvor det føles som om man godt lige kan bevæge sig "nok" men det kan man altså ikke og er irritende på den der dejlilge måde. - Rebet er af en dejlig kvalitet der ikke brænder medmindre man prøver at få det til at brænde. Det kan nemt samles og skjules som en spejder ting hvis man gerne vil have det fremme og ved hånde. - Brystklemmerne er ligeledes nemme at sætte på, og skruen sørge for at de ikke strammer. Der ikke mere at sige da de fungerer som beskrevet. Og synes man at bjælerne bliver for meget kan de uden større besvær fjernes. Altså: Alting fungerer som beskrevet og kunstlæderet føles dejligt og blødt. Blindfolden dækker ikke 100% men stadig en 90-95 agtigt. Rosebladene er en sjov detalje der ikke skal forglemmes.
Fantastisk sæt
Mr. WHO - 18. jul. 2017
Først og fremmest afspejler selve sættet og kvaliteten med prisen. Sættet er rigtig godt, hvis man skal afprøve dominans med sin partner. Der er de dele som der skal være når det hele skal blive lidt intimt og farligt.
Overrasket over kvaliteten
Rikke - 29. jun. 2017
God kvalitet i forhold til prisen. Jeg havde frygtet lidt det var noget pap, fordi man fik så meget til 300 kr., men jeg blev positivt overrasket.
Godt bekynder sæt
Andersen - 11. dec. 2014
Rigtig godt sæt for begyndere og i materiale som er af okay kvalitet. Nemt at bruge for alle. Dog er klipsene der holder håndlænkerne ikke af alt for god kvalitet og det er for nemt for personen der har lænkerne at tage dem af igen.
Fræk start sæt
Frk.D - 21. aug. 2014
Fræk start sæt hvis lysten til dominans skal afprøves. Kvaliteten og prisen passer godt sammen og der er alt som man skal bruge til at afprøve sin dominante side. Størrelsen af halsbånd passer ikke så meget til større mænd, desværre. Og masken skal også blødgøres inden brug da den er meget stiv og tilpasser sig ikke så godt ansigtsformen.
Fire stjerner
Anonymous - 13. mar. 2024
Alt i alt syntes min partner og jeg, at den var fantastisk - Floggeren var nok den bedste af dem alle, god følelse og flot design - Ballgagen var for lang til mig, men det var nemt at løse ved at lave et par huller mere i spændet bagpå. Da vi først havde gjort det, føltes den behagelig at bruge - Brystklemmerne var gode. Søde med en lille klokke på - Halskæden var for stor til mig, men jeg har en meget smal hals. Jeg tror, vi vil prøve at lave flere huller i den. - Vi har ikke testet rebet endnu, men det ser ud til at være et ok reb. Men hvis du vil lave mere seriøs rebkunst, tror jeg, du har brug for et mere ordentligt og længere reb. - Manchetterne var meget behagelige og meget nemme at bruge - Blindfoldet var ikke særlig interessant, da vi foretrækker at bruge et sjal eller noget, men jeg kan bære det, når jeg sover. Produkterne lugter ret meget, når man tager dem ud af æsken, så jeg anbefaler, at man lufter dem ud, hvis man kan.
Maskinoversat fra sinful.se
Fantastisk startpakke
Anonymous - 2. feb. 2017
En god startpakke til både de ukendte og de kendte! Indeholder det grundlæggende og kan suppleres, efterhånden som man kommer i gang! Og det faktum, at alt var i læder, gjorde det bare endnu bedre! Kan anbefales på det varmeste
Maskinoversat fra sinful.no
Bondage-sæt
Anonymous - 13. mar. 2024
Forholdet mellem pris og kvalitet er godt, og alle produkterne er mere eller mindre holdbare, bortset fra pisken, der knækkede. Den er kun fastgjort med en stor nitte, der løsner sig, når man slår den lidt hårdt, man kan få den på igen, men den vil sandsynligvis knække igen, hvis man ikke er forsigtig.
Maskinoversat fra sinful.fi
Grundlæggende om bondage
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette sæt er perfekt til bondage-begyndere, både med hensyn til produkt og pris. Sættet har den rigtige størrelse produkter og er let at tage med, selv på en rejse! Pander osv. er lidt stive i starten, men bliver behagelige ved flittig brug. Store plusser for en flot og kompakt pakke.
Maskinoversat fra sinful.fi

7 Dels Bondage Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS