TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
7 Speed Klitoris Vibrator Bullet var 1

7 Speed Klitoris Vibrator Bullet

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Er du er på jagt efter en diskret klitoris vibrator, der er meget stimulerende? Så er vores 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet ideel for dig. Trods vibratorens beskedne størrelse er 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet nemlig blandt verdens mest kraftige mini vibratorer og den vil med sikkerhed blive et meget pirrende bekendtskab. 

Udformningen og det faste materiale brugt i 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet, sikrer dig målrettet stimulation af klitoris og du finder nemt det vibrationsmønster, der passer dig, ved at trykke på den sorte knap. Med hele 7 forskellige vibrationsprogrammer er der udsigt til stor nydelse. 

7 Speed Klitoris Vibrator Bullet  er 100 % vandtæt, så du kan trygt snuppe den med ind under bruseren. Vibratoren er ideel til solo-leg, men kan også med fordel også bruges sammen med din partner.

For at få den bedste og mest glidende oplevelse anbefaler vi, at du brugervibratoren sammen med en silikonebaseret glidecreme.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS