Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
7 Speed Klitoris Vibrator Bullet var 1

Oversigt

Er du er på jagt efter en diskret klitoris vibrator, der er meget stimulerende? Så er vores 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet ideel for dig. Trods vibratorens beskedne størrelse er 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet nemlig blandt verdens mest kraftige mini vibratorer og den vil med sikkerhed blive et meget pirrende bekendtskab. 

Udformningen og det faste materiale brugt i 7 Speed Klitoris Vibrator Bullet, sikrer dig målrettet stimulation af klitoris og du finder nemt det vibrationsmønster, der passer dig, ved at trykke på den sorte knap. Med hele 7 forskellige vibrationsprogrammer er der udsigt til stor nydelse. 

7 Speed Klitoris Vibrator Bullet  er 100 % vandtæt, så du kan trygt snuppe den med ind under bruseren. Vibratoren er ideel til solo-leg, men kan også med fordel også bruges sammen med din partner.

For at få den bedste og mest glidende oplevelse anbefaler vi, at du brugervibratoren sammen med en silikonebaseret glidecreme.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Diskret lille vibrator til farten
Green - 24. feb. 2014
Størrelsesmæsigt passer den super godt til at have i tasken eller med på rejsen uden at nogle opdager det. Derudover har den også en lækkert diskret design. Vibratoren har en knap, hvor de første 3 tryk går fra bløde til kraftige viberationer og de 4 sidste er forskellige viberationmønstre. Må indrømme at jeg var overrasket over for kraftigt den kunne vibrere.. Dog synes jeg at den larmer mere end jeg havde forventet. Selvom jeg er meget tilfreds med den var jeg tæt på at kun give den 3 stjerne, da batterierne holder utroligt kort tid, skulle have dem skiftet efter andet brug (ca. brugt 1 - 1,5 time). Men som sagt er vibrationener så kraftige at den får 4.
Nem og diskret at transpotere - Og bruge!
Summer - 3. feb. 2014
7 Speed Klitoris Vibrator Bullet er super nem at bruge! Den har 7 forskellige vibrations tempoer, styrke og mønstre, hvilket fungerer kanon godt! Den går fra svag til kraftigere vedvarende vibrationer på de 3 første klik, og herefter er de næste 4 med forskellige vibrationsmønstre. Den er dejlig diskret at have med i tasken, hvis man nu står med en fræk aftale efter arbejde! Dog er den mindre diskret under brug, da den er lidt larmende, ikke noget man nødvendigvis hører i værelset ved siden af, men nok til at man lige bliver opmærksom på det. Der er helt bestemt orgasme garanti på, den er super god! Du bør helt klart købe denne vibrator hvis du ønsker noget der er nemt og diskret at bruge. Desuden har den et super klassisk look, i stedet for et lidt overdrevet design. Jeg vil våge at påstå at det er en super førstegangs vibrator!

7 Speed Klitoris Vibrator Bullet

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS