Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Abierta Fina Blonde Top og Hofteholder Sæt var 1

Abierta Fina Blonde Top og Hofteholder Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Dette flotte og betagende lingeri sæt fra Abierta Fina er lavet i bedste kvalitet og med absolut sans for detaljen. Ifør dig dette, og du vil føle dig sensuel og sexet, som aldrig før.

Overdelen er designet som en blonde top med brede stropper dekoreret med en sort satin sløje med et smukt vedhæng i glitrende sølv similisten.

Bagstykket dækker den øverste del af ryggen og skaber et dekorativt kryds midt på.

Hofteholder og g-streng er en og samme beklædningsgenstand i dette sæt. Bundstykket er todelt og giver dig en fræk bundløs fornemmelse. Strømpe stropperne kan reguleres efter behov.

Fuldend det elegante og frække look med et par selvsiddende strømper (købes seperat).

 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lækkert frækt undertøj
Nybagt mor - 17. dec. 2019
Når man får åbnet pakken mødes man er en virkelig delikat og lækker indpakning. Undertøjet er stilfuldt og lever fuldstændig op til kvaliteten og udseendet på hjemmesiden. Dog sidder overdelen lidt højt, så hvis man har dråbeformede bryster, kan det være svært at få toppen til at dække helt på undersiden. Alt i alt et virkelig frækt og lækkert set, som helt sikkert var et hit herhjemme, også hos manden....
Smuk
Bummy - 5. sep. 2020
Toppen er virkelig smuk. Også velegnet til A-skålbryster (lille stųrrelse), men kan vęre lidt lųs i nogle områder. Alligevel holder den sig godt på plads. Materialet er elastisk. Det nederste stykke er mere et strųmpebånd end et par trusser, fordi skridtgabet er ret åbent. Der er en fastgųrelsesclips på bagsiden, men de er lette at fjerne når som helst. Hvis du af en eller anden grund vil klęde dig af midt i legen.
0

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS