Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Adonis Extension Sleeve var 1

Oversigt

Adonis Extension Sleeve ideelt til dig, der gerne vil føles fyldigere og længere under sex. 

Sleevet omslutter og styrker din penis, så den føles hårdere. Samtidig sikrer sleevets udvendige struktur en ny og pirrende følelse for din partner. 

Adonis Extension Sleeve er lavet i et lækkert og fleksibelt materiale, der kan strækkes så det passer til de fleste mænd. 

Sådan bruger du Adonis Extension Sleeve: Sleevet sættes ned over penis, når den er erigeret, på samme måde som et kondom. Du kan evt. smøre en lille smule glidecreme på penis inden sleevet sættes på, for at gøre påføringen nemmere. 

Vi anbefaler, at I også bruger en vandbasseret glidecreme, når sleevet er sat på, da det vil give den bedste og mest realistiske følelse.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Meget fint
Ellen - 10. may. 2015
Produktet fungerer godt efter min erfaring, ųger oplevelsen, selvom vi ikke bruger det hver gang. Produktet er nemt at tage på, med lidt ųvelse. Man skal passe på ikke at få glidecreme ind i den, da den hurtigt bliver ubrugelig resten af akten. Min kęreste er ret meget lęngere end de indvendige mål på diameteren, hvilket betyder, at der nogle gange kommer glidecreme ind i den. Den stųrste ulempe er, at det er svęrt at holde det smurt, da det begynder at gnave ret hurtigt, når jeg har det på. Det er ikke sęrlig stimulerende for manden, men det er nok svęrt at gųre noget ved det med et produkt som dette. Sammenfattende er jeg stadig tilfreds med kųbet.
0
Lille
Anonymous - 13. mar. 2024
Hej Sure, det er et ok spil, men det er velegnet til mindre spillere. Min er ikke stor, men den gik ikke ind.
Maskinoversat fra sinful.fi

Adonis Extension Sleeve

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS