TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Adrien Lastic 2 Dobbelt Vibrator var 1

Adrien Lastic 2 Dobbelt Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Nu kan dig og din partner få dobbelt så meget nydelse! Med Adrien Lastic 2 Dobbelt Vibrator er legemulighederne uendelige.

Vibratoren har to kraftfulde motorer, der kan stimulere to steder eller to personer på én gang. Uanset om du ønsker at få indre/ydre eller vaginal/anal stimulation samtidig, eller gerne vil dele de skønne vibrationer med din partner, så er dobbelt vibratoren et hit.

Den er lavet i et fleksibelt og bøjeligt materiale, så du kan forme den præcist, som du ønsker. Den har 10 vibrationsmønstre, der styres via den trådløse fjernbetjening.

Adrien Lastic 2 er lavet i ftalatfri og blød silikone. Den er vandtæt og kan lades op med det medfølgende USB-kabel. Vibratoren er 53 cm lang, og de to spidser har en diameter på henholdsvis 2,4 cm og 4 cm.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS