TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Adrien Lastic Ocean Breeze Vibrator Æg Sort var 1

Adrien Lastic Ocean Breeze Vibrator Æg Sort

På lager

- Bestil inden 22:00 - Levering i morgen (Hverdage)

449,00 kr.
Inkl. moms
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
89,00 kr.
Inkl. moms

Oversigt

Drømmer du om at blive forkælet af din partner med et væld af frække og pirrende legemuligheder, så er det Adrien Lastic Ocean Breeze Vibrator Æg Sort, du skal have fat i.

Lad din partner tage fuld kontrol over din nydelse, når vedkommende styrer den trådløse fjernbetjening til stor glæde for jer begge.

Det fløjlsbløde vibrator æg har en diameter på 3,4 cm og er ideelt til indre stimulation. Ægget har en rille struktur der sammen med dets vibrationer stimulerer dig ydeligere.

Det kraftfulde, men lydsvage vibrator æg har 10 vibrationsmønstre, som let kan styres på fjernbetjeningen. Det har en rækkevidde på hele 10 meter, så det er ideelt til parlege og forbudte fornøjelser ude blandt andre i offentligheden.

Adrien Lastic Ocean Breeze Vibrator Æg Sort er lavet i silikone i høj kvalitet som sikrer en behagelig indføring. Vibrator ægget er vandtæt og oplades let via det medfølgende USB-kabel.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS