Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Adrien Lastic Ocean Breeze Vibrator Æg Sort var 1

Oversigt

Drømmer du om at blive forkælet af din partner med et væld af frække og pirrende legemuligheder, så er det Adrien Lastic Ocean Breeze Vibrator Æg Sort, du skal have fat i.

Lad din partner tage fuld kontrol over din nydelse, når vedkommende styrer den trådløse fjernbetjening til stor glæde for jer begge.

Det fløjlsbløde vibrator æg har en diameter på 3,4 cm og er ideelt til indre stimulation. Ægget har en rille struktur der sammen med dets vibrationer stimulerer dig ydeligere.

Det kraftfulde, men lydsvage vibrator æg har 10 vibrationsmønstre, som let kan styres på fjernbetjeningen. Det har en rækkevidde på hele 10 meter, så det er ideelt til parlege og forbudte fornøjelser ude blandt andre i offentligheden.

Adrien Lastic Ocean Breeze Vibrator Æg Sort er lavet i silikone i høj kvalitet som sikrer en behagelig indføring. Vibrator ægget er vandtæt og oplades let via det medfølgende USB-kabel.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Pompom.
Ikke fundet - 8. mar. 2021
Nem at bruge, behagelige vibrationer og justeringer. Kan bruges som en vibrator som stimulerende rundt om kroppen, behageligt design.
0
Ikke tilfreds
Berta - 26. jul. 2021
Denne er ikke stęrk nok, desvęrre!
0

Adrien Lastic Ocean Breeze Vibrator Æg Sort

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS