TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Adrien Lastic Ocean Breeze Vibrator Æg var 1

Adrien Lastic Ocean Breeze Vibrator Æg

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Drømmer du om at forkæle dig selv eller din partner med masser af frække og pirrende legemuligheder, så er Adrien Lastic Ocean Breeze Vibrator Æg et must-have.

Vibrator ægget er ideelt til indre stimulation, men med det aflange design kan du også bruge det til ydre stimulation af klitoris. Med den trådløse fjernbetjening kan din partner tage fuld kontrol over din nydelse til stor glæde for jer begge.

Det kraftfulde, men lydsvage vibrator æg har 10 vibrationsmønstre, som du kan styre på fjernbetjeningen. Det har en rækkevidde på hele 10 meter, så det er ideelt til parlege og forbudte fornøjelser ude blandt andre.

Adrien Lastic Ocean Breeze er lavet i ftalatfri silikone. Den er 7,5 cm lang og har en diameter på 3,4 cm. Vibrator ægget er vandtæt og oplades let via det medfølgende USB-kabel.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS