TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Adrien Lastic Tornado Mini Vibrator var 1

Adrien Lastic Tornado Mini Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Uanset om du er på jagt efter din første vibrator eller bare ønsker en kompakt vibrator med en kraftfuld motor, så er Adrien Lastic Tornado et hit.

Den kan både give dig intens ydre stimulation af klitoris og pirre dit G-punkt for en ekstra intens onanioplevelse. Det er ikke kun på grund af sit udseende, at vibratoren har fået navnet Tornado, men også pga. styrken af de skønne vibrationer, der med sikkerhed vil sende din orgasme op til nye højder.

Vibratoren er lydsvag og betjenes nemt via en enkelt knap. Den har 8 forskellige vibrationsmønstre og en silkeblød overflade, der føles lækker mod huden.

Adrien Lastic Tornado er lavet i ftalatfri silikone. Den har en fuld længde på 14,5 cm og en diameter på 3,4 cm på den bredeste stykke. Den bruger 2 stk. AAA-batterier, der skal købes separat.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS