Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Allure Charlize Teddy var 1

Oversigt

Charlize teddyen fra Allure fremstår i al sin enkelhed med et gennemgående frækt wetlook, som lægger sig tæt til kroppen og fremhæver din figur.

Foran er den transparent og giver et forførende kig fra øverst til nederst. De strækbare materialer gør den nem at træde ind og ud af, og den vandrette elastik øverst på ryggen, sørger for at den bliver siddende hvor den skal. 

Uanset om du vælger at bruge denne teddy alene eller sammen med et par jeans, giver designet dig mulighed for at udnytte kombinationen af det rå og elegante look.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Næsten for fint
MissP - 16. may. 2021
Dej er mega fint og fod pasform men jeg er ret skuffet over at der er ikke noget åbning mellem benene. Den anden jeg dik havde Poppers til at åben med - så den er ikke helt egnede til sex lej - og man skal tage den helt af bare at tisse

Allure Charlize Teddy

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS