TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Amaysin Begynder Rabbit Vibrator var 1

Amaysin Begynder Rabbit Vibrator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Den mørkeblå, vibrerende begynder rabbit vibrator fra Amaysin er det helt perfekte sted at starte, når du vil ind i den pirrende verden af sexlegetøj. Det medium størrelse skaft er dekoreret med stimulerende strukturer og den lille bunny er klar til at føre dig hele vejen til orgasme. 

Vibratoren er dækket af fløjlsblød silikone, som føles endnu bedre, hvis du bruger det sammen med en vandbaseret glidecreme. Start de skønne vibrationer ved at holder powerknappen på bunden af skaftet nede i 3 sekunder, hvorefter du kan lege dig igennem de 3 hastigheder og 17 mønstre. Begge ender vibrerer samtidig. 

Den stænktætte kanin er ikke bange for at blive våd, så længe den ikke skal dykke under vand. Rengøres med varmt vand og mild sæbe eller en sexlegetøjsrens. Vibratoren bruger 1 x AA batteri, som købes separat. 

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS