Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Amaysin Kraftig Mini Magic Wand Vibrator var 1

Oversigt

Er du på udkig efter rumlende nydelse i smuk og stilsikker indpakning? Så er den kraftige Amaysin Mini Magic Wand det rette valg til dig.

Den effektive Magic Wand har et slankt skaft med en drejeknap, hvor du selv hurtig og let kan justere vibrationernes intensiteter. Multispeed funktionen gør, at du selv kan vælge, hvor kraftfuld en stimulation du ønsker uden at skulle igennem en masse niveauer. 

Har et fleksibelt, bredt hoved der gør vibratoren ideel til stimulering af klitoris og de omkringliggende områder for ekstra intens klimaks. Du kan også bruge wanden til erotisk massage eller på ømme muskler.

Vibratoren er ledningsført og tilføres strøm via stikkontakt, så du kan lege lige så længe, du vil. Den fremstillet i ABS-plast og TPE med en silkeblød overflade.

Rengøres med en mild sæbe og en fugtig klud eller en sexlegetøjsrens for god hygiejne. Inden rengøring fjernes vibratoren fra stikkontakten.

MærkeAmaysin
Produktvægt (g)272
Fuld Længde (cm)25.5
Diameter (cm)4.5
StrømkildeEU-plug
VibrationshastighederMultispeed
Primært MaterialeABS-plast
FarveBlå
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Stænktæt, Vibration
SprogDansk, Engelsk, Norsk, Svensk, Finsk, Fransk, Tysk, Hollandsk
SKU22480
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overordnet tilfreds
Klt - 8. mar. 2022
Jeg er glad for den, men man skal lige være obs på at den larmer en del på de sidste niveauer… Plus så troede jeg at den var mere kraftfuld i vibrationerne end den er. Men en orgasme får man da!
God til alle steder.
Dude - 6. jan. 2022
Den er rigtig god, for os begge to. Kan kun anbefales, alle pengene værd. Helt sikkert det bedste køb, og har efterhånden købt en del hos Sinful.dk
En ny favorit. Dejlig kraftig!
K - 2. aug. 2021
Elsker de kraftige vibrationer. Vil klart anbefale at bruge glidecreme, særligt hvis man benytter rillerne til at stimulere med. Den "korte" ledning generer mig ikke, for jeg har to stik i hver siden ende af min seng. Så det passer fint. Og til alle dem der er irriteret over det: brug da en forlænger ;-) Mit eneste kritik punkt er: at jeg ville ønske man kunne tage dutten af for at rengøre den. Det havde været så meget nemmere. Men alt i alt er jeg sindssygt tilfreds og den er alle pengene værd.
Top lækkert produkt.
Mormor - 30. apr. 2021
Øv med kort ,Ledning. Man skal lige vænne sig til den kraftige motor.
Kort, stiv ledning
Hans - 11. apr. 2021
Den virker billig (og er det vel også). Hård plastic, alt for kort ledning i stiv "kvalitet".
God
Nuser1708 - 24. mar. 2021
Tror den er god , men har ennu ikke prøvet den , da jeg lige er blevet opereret i underlivet
Top produkt!
Ritu - 8. mar. 2021
Den eneste ulempe ved produktet er den korte ledning. Og så skulle jeg lige vænne mig til, at det var et rigtig kraftigt legetøj, men jeg blev hurtig glad for den. Jeg anbefaler!
0
God til massage og sex
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget god
Maskinoversat fra sinful.se
Nej tak
Anonymous - 13. mar. 2024
Ikke en fantastisk vibrator, det burde være muligt at skrue lidt mere op for intensiteten.
Maskinoversat fra sinful.se
Ret god til prisen
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg købte denne i håb om et billigere, men lige så potent alternativ til min Doxy nummer 3, som er så brugt, at den har svært ved at følge med. Det er desværre ikke en fuld erstatning, men den gør et godt stykke arbejde som erstatning og har et langt svagere laveste niveau, som faktisk er meget anstændigt til tider, så jeg er ikke alt for skuffet. Plastikken på denne er desværre lidt ubehagelig for mit vedkommende; rillerne er mere ubehagelige end pirrende, og noget ved materialet føles "hårdt" på en anden måde, end jeg foretrækker, mens vibrationerne er i gang, selvom det er relativt blødt og har en silkeblød overflade, når det står stille. Ledningen er ikke særlig lang, så hvis du f.eks. skal lege mere intensivt med en partner, kan det være en god idé at have en forlænger til rådighed. Vibrationerne spænder fra meget svage til overraskende kraftige - bestemt ikke på niveau med en Doxy eller de andre rigtige arbejdsheste, så hvis du har brug for en rigtig arbejdshest, vil jeg anbefale at bruge flere penge på en af de virkelig kraftige, men jeg får mere kraft ud af denne på de højeste niveauer, end jeg ærligt talt forventede. Hjulet til at styre tænd/sluk og hastighed fungerer rigtig godt og er velplaceret. Størrelsen er meget god; den er ikke så stor og klodset som tryllestave i "almindelig" størrelse, hvilket passer mig perfekt. Den ligger godt i min hånd. Alt i alt er jeg ikke vildt forelsket, men det er en god tilføjelse til min samling, og jeg bruger den allerede meget!
Maskinoversat fra sinful.no

Amaysin Kraftig Mini Magic Wand Vibrator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
349,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS