TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Amaysin Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent var 1

Amaysin Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Det opladelige og fjernbetjente Love Vibrator Æg fra Amaysin er et godt valg til jer, der vil tilføje en ny dimension til jeres skønne parlege.

Ægget gemmer på hele 20 rumlende vibrations mønstre, der kan stimulere dit indre. Giv din partner den medfølgende fjernbetjening, og sammen kan I udforske æggets indstillinger, eller du kan lade din partner overraske dig med skøn nydelse.

Det fløjlsbløde æg er behageligt at indføre, og har en længde på 6,4 cm og en diameter på 3 pirrende cm. Ægget kan både bruges under forspillet i soveværelset, men også når I er ude og har lyst til pirrende leg. Rækkevidden mellem ægget og fjernbetjeningen er nemlig helt op til 10 meter.

Ægget er genopladeligt via det medfølgende USB-kabel samt vandtæt til fræk leg i badet. Fjernbetjeningen bruger 1 x CR2032 (medfølger).

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS