Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Amaysin Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent var 1

Oversigt

Det opladelige og fjernbetjente Love Vibrator Æg fra Amaysin er et godt valg til jer, der vil tilføje en ny dimension til jeres skønne parlege.

Ægget gemmer på hele 20 rumlende vibrations mønstre, der kan stimulere dit indre. Giv din partner den medfølgende fjernbetjening, og sammen kan I udforske æggets indstillinger, eller du kan lade din partner overraske dig med skøn nydelse.

Det fløjlsbløde æg er behageligt at indføre, og har en længde på 6,4 cm og en diameter på 3 pirrende cm. Ægget kan både bruges under forspillet i soveværelset, men også når I er ude og har lyst til pirrende leg. Rækkevidden mellem ægget og fjernbetjeningen er nemlig helt op til 10 meter.

Ægget er genopladeligt via det medfølgende USB-kabel samt vandtæt til fræk leg i badet. Fjernbetjeningen bruger 1 x CR2032 (medfølger).

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skulle bare lige finde hullet
Københavneren - 1. dec. 2021
Dejligt brugervenligt når man lige fandt hullet til opladeren
Skuffende oplevelse med det ene produkt
Én god tanke bag. - 26. oct. 2021
Produktet er fint produceret og en god tanke bag. Men virker, det gør det sgu ikke. Nok min kærestes mest skuffende oplevelse hun sagde “det føles som at ligge oven på en telefon det ringer” men jeg er dog ikke færdig med at handle hos jer da i har en masse andre spændene produkter.
Ikke subtil
Xxo - 19. oct. 2021
Regnede med en fræk og sexet orgasme i offentligheden, men selv den laveste indstilling føltes meget kraftig. Lyden fra vibrationen var så høj at ingen vil kunne undgå den. Virkelig utilfreds.
Dårligt virkning
Rune - 5. oct. 2021
Min kærestes mest skuffende oplevelse. Havde tårnhøjeforventinger med et produkt som ikke engang levede op til en brøkdel. Ikke så meget som en mild orgasme. Citat (føles som at ligge på en telefon der ringer)
Amaysin love vibrator æg
Stay - 16. aug. 2021
Produktet er flot fremstillet og forholdvis nem, at bruge. Lille nok til, at ha med på en hyggelig tur. . Eneste minus er, at det kan være svært at finde laveste og op til højeste indstilling. (Fjernbetjening med display eller app ville forbedre produktet meget)
Helt i orden produkt!
kvinde, 19 - 22. nov. 2017
Fungerer optimalt og er af god kvalitet og materiale. Vibrationerne er en smule ensformige, og varier ikke så meget i styrken, men virker som en god oplevelse, hvis det er første gang man prøver det. Fint at bruge alene eller sammen med andre :-)
Min partner elskede den
Katten i sękken - 1. apr. 2021
Meget for pengene, gode vibrationer, ikke stor og klumpet. Rigtig fin til prisen :)
0
Fųlte ikke noget, men den lavede meget fugt
Lola - 8. jun. 2021
Mange forskellige vibrationer, der var spęndende. Den larmer ekstremt meget, og jeg kunne nęsten ikke męrke noget. Var mere en klųende oplevelse i stedet for en stimulerende. Kan ikke anbefales, ledningen er også meget kort.
0
Sverige
Jemal - 23. sep. 2020
Godt
0
Skuffet
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg mærkede den næsten ikke, da jeg havde den i mig, men den smule, jeg mærkede, var ikke stimulerende. Fungerer okay som vibrator på klitoris, men ikke særlig imponerende. Prøvede den dog på fyren, og det blev værdsat. Ikke det bedste køb, men vil blive brugt
Maskinoversat fra sinful.se

Amaysin Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS