Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Amaysin Slim G-Punkts Rabbit Vibrator var 1

Amaysin Slim G-Punkts Rabbit Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Rabbit Vibratoren er elsket af kvinder verden over. Med sit mere nedtonede, men moderne udtryk er denne Rabbit til kvinden, der også vægter æstetikken højt.

Denne rabbit vibrator har en kurvet spids, der går målrettet efter dit følsomme G-punkt. Imens roterer et bånd af indre kugler og stimulerer dit følsomme indre, og de bløde kaninører forkæler dit klitorisområde. Dette kan endda resultere i fantastiske kombinerede orgasmer, hvor både dit G-punkt og din klitoris rammer klimaks samtidig.

Med 6 forskellige vibrationsmønstre, og lige så mange rotationsniveauer er der rig mulighed for skræddersyet sjov. Bare prøv dig frem og vælg din favorit. Du skifter let mellem de forskellige niveauer og mønstre på bunden af skaftet.

Vibratoren bruger 4 x AAA-batterier (medfølger ikke).

Rabbit Vibratoren fik sit store gennembrud i et afsnit af Sex and the City, hvor den ellers så uskyldige Charlotte bliver afhængig af sin Rabbit.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Skuffende
Nadja - 24. jul. 2023
Måske for en førstegangs er den god , men virkelig skuffende.. den larmer helt vildt. Stor skuffelse herfra..
Skuffet
Kvinde - 2. jun. 2023
Oplevelsen men denne er skuffende, lækker martialsk men hold op den lamer, kan jo høres i hele huset når man tænder den… så den kommer bare til at ligge i skuffen desværre
Nej tak.
Louise - 10. nov. 2022
Materialet er blødt. Men alt andet er én stor skuffelse. Den larmer hel vildt! Den giver ingen nydelse og den er bare et stort øv.
Ok
C - 21. jul. 2022
Larmer meget som andre også skriver, hvilket er lidt øv. Selve størelsen er super god for mig, dog når kanin delen ikke helt hen og rammer de rigtige steder
Larmer
Meh - 11. oct. 2021
Den larmer som bare pokker! Det kan godt være den er god til at stimulere, men det er ikke behageligt den larmer så meget at det føles som om den ville larme nok til at naboerne kan høre det. Og det er ikke larmen fra nogle batterier eller noget som ryster rundt. Nej det er bare selve maskinen der larmer rundt. Det bliver et kæmpe nej herfra
Nice!
SJ - 8. feb. 2021
Lækkert materiale. Gode funktioner. Jeg er vild med de roterende kugler. Nem at rengøre. Jeg kunne godt have tænkt mig, at den var lidt mere støjsvag, men det nok bare mig der skal vende mig til det. Jeg er ikke så erfaren med andre produkter på markedet.
En skuffelse.
Hej - 6. jul. 2021
Produktets vibrationer er monotone og hųje og så hurtige, at du ikke engang męrker dem, det passer måske til en fųrstegangsbruger, men jeg vil personligt ikke anbefale det til nogen. Ęrgerligt at den ikke kan returneres. Med dette er det at få en orgasme et resultat af hårdt arbejde og smerte.
0
Alt i alt - tilfreds
Kari - 10. nov. 2020
Venlig, brugervenlig og brugbar.
0
Det fungerer godt
Anonymous - 5. jul. 2023
Den fungerer godt, men den larmer meget.
Maskinoversat fra sinful.se
Wow
Anonymous - 7. sep. 2023
Det var så dejligt, og det gav mig en springvandsorgasme. Havde ikke lyst til at stoppe, men blev ved et godt stykke tid. Kan virkelig anbefale det.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS