Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Amorable by Rimba Alluring Chemise 3 Delt Sæt var 1

Oversigt

Ifør dig dette fantastisk smukke sæt med chemise, hofteholder, strømper og g-streng fra Amorable by Rimba, og du vil føle dig som aftenens midtpunkt.

Chemisen er udstyret med indvendige bøjler for at støtte og markere talje og barm. Skålene er let vatterede og fuldt dekorerede af blonder i sølv, som går hele vejen op langs de brede stropper.

Fronten består af sort transparent tyl, som snøres sammen med satinbånd i en korset lukning forneden. Siderne matcher skålene og er smukt belagt af sølvblonde.

Bagsiden står helt enkelt og lukkes med en bred hægte med to justeringsmuligheder. Både stropper over skuldre og til strømper er justerbare.

Der medfølger en g-streng med forstykke i matchende blonde og et par sorte thigh high strømper i 15 denier.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En tætsiddende pasform
Anonymous - 1. feb. 2019
Købte denne beklædningsgenstand i den største størrelse, dvs M/L, som jeg er. Jeg er en pige i en lidt større størrelse og har altid haft M/L på undertøj som almindeligt tøj. Da jeg fik pakken hjem, så den præcis ud som på billedet, men da jeg kiggede nærmere efter, var skålen slet ikke så rummelig som modellen på billedet (som nok bruger en S) Skålen var lillebitte til mine bryster, og hele sættet føltes, som om det var lavet til noget i størrelse S/M. Strømperne var det eneste, der faktisk sad godt, g-strengene skar ind i huden, korsettet var helt okay i omkreds, men brysterne bulede ud, selvom det skulle være i den "rigtige størrelse" ifølge fanen "Detaljer", hvor man følger, hvilken størrelse man skal have. Hvilket jeg gjorde. Selve produktet er nok det værd for dem, der er i en mindre størrelse, da det er sexet, men det er ikke tilpasset en større pige som mig, hvilket er meget trist.
Maskinoversat fra sinful.se

Amorable by Rimba Alluring Chemise 3 Delt Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS