Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Clean Stream Anal Douche var 1

Oversigt

Med Clean Stream anal douche pumpe kan du nemt og sikkert skylle dig ren inden analleg.

Start altid med en analrens inden analleg. Så undgår du ubehagelige overraskelser midt i legen.

Sådan bruges Clean Stream anal douche: 1. Hæld kropstempereret eller varmt vand i pumpen (pas dog på at vandet ikke bliver for varmt). 2. Sprøjt forsigtigt vandet op bagtil og gå herefter på toilettet og lad vanden ryge ud i toilettet. 3. Gentag denne lille proces, indtil det føltes helt rent og vandet der ryger ned i toilettet ser rent ud.

Efter brug skal du sørge for at gøre den del, der føres op, grundigt rent. Skold den evt. i kogende vand (Obs! du må dog ikke lade den ligge i den kogende varm, men blot give den et hurtigt skyl, da den ellers kan blive deform)

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Behagelig
Sanne - 29. jul. 2014
Jeg synes den er rigtig behagelig at bruge, og rigtig nem! Vil hel klart anbefale den videre til andre. Den er også rigtig nem at rengøre bagefter brug. bum
Renser så fint
Dorte P. - 21. aug. 2012
Jeg har prøvet lidt forskellige anal rensere før, men denne her er virkelig fin. Det er så rart at selve tutten er så lille og smal. Det gør indførelsen dejlig behagelig, i hvert fald for mig. Jeg sætter mig altid på wc'et når jeg laver denne rens. Fylder lunken vand i selve beholderen og presser forsigtigt vandet ud af selve tuttet, når denne er placeret oppe bagtil (næsten helt op). Jeg bruger ALTID glidecreme på selve tutten inden den indføres, så kan man næsten ikke mærke indførelsen. Jeg renser altid 3-5 gange for at være 100% sikker på jeg er ren. (Sæt ca. 10-15 min af til rensningen).
ville anbefale det til alle, gør et godt stykke arbejde
Anonymous - 13. mar. 2024
Alle, der kan lide analsex, bør bruge denne først, den gør det meget godt, fyld med lunkent vand og tryk ind, men sid på toilettet, for det kommer hurtigt ud.
Maskinoversat fra sinful.no

Clean Stream Anal Douche

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS