Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
You2Toys Anal Finger var 1

You2Toys Anal Finger

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Anal Relax Gel 50 ml
99,00 kr.
Inkl. moms
99,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

You2Toys Anal Finger er en dejlig lille analplug, som er ideel, til dig, hvis det er første gang du skal eksperimentere med anale lege.

Den lille plug er perfekt til dig, der ønsker en blid anal stimulation. Pluggen sættes på fingeren, så du selv kan styre, hvordan og i hvor hurtigt et tempo den skal stimulere.

Anal Finger er et oplagt stykke anal legetøj til både single og par-leg.  

Vi anbefaler, at du bruger en anal glidecreme sammen med den lille plug. Så vil legen blive endnu mere lækker, glat og glidende.

MærkeYou2Toys
Produktvægt (g)12
Primært MaterialeTPE
FarveKlar
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
SprogRussisk, Tysk, Italiensk, Engelsk, Spansk, Dansk, Hollandsk, Fransk
SKU12672
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Perfekt til anal-begyndere!
Jette - 8. aug. 2018
Aldrig før har det lykkes mig at have analsex med min partner, men denne analfinger er en perfekt “starter” og så kan man efterfølgende bytte ud med ting der er lidt større. Dejligt blødt og bøjligt matriale! Meget nem at rengøre, den “samler” lidt støv til sig pga materialet men det er ikke noget der går af ved hjælp af vand..
Anal Finger
Jørn - 10. jan. 2018
Rigtigt godt produkt. Er noget bedre og frækkere end en alm. finger.
Kun til helt nybegynder
prøv-noget-nyt - 21. jan. 2014
Er meget lille, og hvis man har prøvet med en finger, så har man prøvet den her. Blev faktisk skuffet, da jeg havde glædet mig til at prøve noget større end en finger.
Kun for anal-jomfruer
LN - 20. aug. 2013
Materialet er blødt og fleksibelt, men svært at gøre rent for støv og hår, som klæber sig til overfladen. Størrelsen var mindre end forventet på trods af at jeg sad med en lineal og kiggede på målene før jeg bestilte. Navnet på legetøjet kom til at betyde noget andet end jeg havde forestillet mig, den er nemlig ikke større end en finger (hvis du er en kvinde!). Produktet er meget nemt at bruge, ALT for nemt. Hvis man een gang har haft noget i bagsmækken, så vil man højst sandsynligt aldrig opdage at denne her sniger sig ind. Jeg kan derfor kun anbefale den til absolutte begyndere, som skal have deres første oplevelse, men ikke vil bruge deres hånd.
Ikke for mig.
N - 3. sep. 2019
På stųrrelse med en finger, hvilket er godt for dem, der hellere vil have et stykke legetųj end kropsdele i balderne. Synes den er lidt for kort, burde vęre lęngere, men nem at bruge. Jeg er nybegynder, men må sige, at den kunne have vęret lidt stųrre.
0
Lille og pæn
Anonymous - 13. mar. 2024
Den er meget lille, og jeg anbefaler den til dem, der virkelig prøver den for første gang. Jeg syntes, den var lidt for kort og for smal, men smagen er som kagen.
Maskinoversat fra sinful.se
Perfekt værktøj til begyndere!
Anonymous - 13. mar. 2024
Et perfekt produkt til både solo og leg, hvis du ikke selv kan nå bagsiden. Ringen er elastisk og sættes let fast på fingeren. Selve pluggen sidder godt fast på ringen, og materialet er slidstærkt, hvilket gør den nem at bruge, især med glidecreme. Størrelsen på spidsen er på størrelse med en lillefinger, hvilket gør den god til begyndere. Når du først er blevet fortrolig med den, kan den give dig utallige timers leg.
Maskinoversat fra sinful.no
Yderligere oplysninger
Anonymous - 2. mar. 2020
Jeg var interesseret i at prøve den, og først tænkte jeg, at den var for stor til en nybegynder, men hey. Jeg kunne få flere og forskellige størrelser af disse! Giver en dejlig ekstra fornemmelse med for eksempel en dildo. Jeg blev positivt overrasket!
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS