TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Aneros deVICE Prostata Stimulator var 1

Aneros deVICE Prostata Stimulator

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Aneros deVice er den ideelle prostata stimulator til dig, der ønsker lækker og fyldig stimulation uden vibrationer. DeVice deler form med den award vindende Vice Prostata Stimulator, der i 2011 vandt en AVN award for sit enestående produkt design, og fordi deVice er udviklet til at følge anatomien bedst muligt, sikrer den dig en uforglemmelig oplevelse. 

DeVice kan bruges håndfrit, blot ved hjælp af kroppens naturlige muskelsammentrækninger. Prostata stimulatoren har en indbygget fod, der både fungerer som ’stopper’ så stimulatoren bliver hvor den skal, og som masserer de erogene zoner ved mellemkødet, i takt med dine bevægelser. 

Aneros deVice er fremstillet i medicinsk silikone, der giver dig den bløde men faste prostata stimulation der er nødvendig for at opnå dybe prostata orgasmer. Vi anbefaler, at du bruger en god, vandbaseret anal glidecreme sammen med deVice så den bliver mere behagelig at føre op og bruge. Efter brug kan du rengøre den med varmt vand og en Sexlegetøj Rengøring. 

Medfølger: Aneros deVice leveres med en flot og diskret opbevaringsæske.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS