TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
Aneros EVI Kegel Exerciser var 1

Aneros EVI Kegel Exerciser

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Den nye og innovative Aneros EVI Kegel Exerciser er et eksklusivt og effektivt redskab til dig, der gerne vil styrke din bækkenbund og opnå større følsomhed i skeden. Evi virker ved hjælp af din krops naturlige muskelsammentrækninger i bækkenbunden og det er den første kegel exerciser, der kan stimulere både g-punkt og klitoris, i takt med dine bevægelser. Netop derfor vandt Aneros Evi titlen som "Sexual Wellness Product of the Year" ved XBIZ Awards 2013.

Når du fører Evi op, vil dine bækkenbundsmuskler holde fast omkring den, for at sikre, at den ikke ryger ud. Designet gør den indvendige del nem at knibe om, også selvom Evi vejer hele 91 g og dermed er i den tunge ende, sammenlignet med de bækkenbundskugler, vi har her i shoppen. Når du skiftevis spænder bækkenbundsmusklerne og slapper af, vil Evi vippe frem og tilbage. Den vippende bevægelse gør det nemt at mærke, at du laver øvelserne korrekt og når Evi vipper stimulerer den skiftevis g-punktet og klitoris blidt. Hvis du træner regelmæssigt, så øvelserne bliver naturlige for dig og din bækkenbund styrkes, er der mulighed for at træne sig frem til en orgasme igennem længere træningspas.

Med Evi fra Aneros kan du måle, hvor stærke dine bækkenbundsmuskler er. Hvis de er stærke, vil du kunne holde et helt fast greb om Evi og du vil kunne lave mange øvelser, uden at opleve muskelømhed. Hvis din bækkenbund endnu er utrænet eller kun lidt trænet, vil grebet om Evi være løsere og du nemt kunne følge med i hvordan din træning skrider frem og du opnår et bedre greb. 

Sådan bruger du EVI Kegel Exerciser: Smør den rengjorte Evi ind i vandbaseret glidecreme så den glider godt og er behagelig at føre op. Læg dig på ryggen med begge knæ trukket lidt op imod maven. Før Evi ind, indtil spidsen af foden hviler imod din klitoris. Du bør her kunne mærke, at Evi presser imod dit g-punkt. Udforsk og eksperimenter med forskellige stillinger og teknikker. Start med at lave et par enkelte Kegel øvelser, hvor du først spænder bækkenbundsmusklerne og derefter slapper af, så du vænner dig til følelsen af Evi.  Find en god rytme og tilpas Kegel øvelsernes intensitet og hastighed efter hvad der føles bedst for dig. 

Vi anbefaler, at du starter med at lave Kegel øvelser med EVI Kegel Exerciser et par gange om ugen, i et par minutter af gangen. Så kan hyppigheden og træningens varighed gradvist øges, når du er klar til det, hvis det føles naturligt for din krop.

Aneros Evi Kegel Exerciser er lavet i medicinsk plast, der er overtrukket med 100 % medicinsk silikone. Det giver dig et solidt og fast træningsredskab med en blød og glat overflade. Medfølger: En flot hvid og rød opbevaringsæske med magnetlukning.

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Copyright © 2008-2023 Sinful.dk v/Mcompany ApS