Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Aneros HELIX Prostata Stimulator var 1

Oversigt

Aneros HELIX er specielt velegnet til let øvede brugere.

HELIX har en stimulerende form, som giver massage op imod prostata. Det tynde og vinklede skaft giver en god bevægelighed og mulighed for direkte stimulation. 

Tag selv styringen af Aneros HELIX eller få din partner med i legen. 

For at opnå det bedste resultat med dit Aneros produkt, anbefaler vi, at du bruger en glidecreme til legen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Krævende, men prøv den!
Den evigt nysgerrige - 13. jul. 2017
Ikke nogen lette genveje her. Aneros kræver tid og overskud, og masser af træning, hvor du netop skal slippe kontrollen og give dig hen. Det er ikke helt let, men til gengæld for din indsats får du helt anderledes orgasmer, langvarige og dybt forankrede i hele kroppen. Det er faktisk bare for vildt, og svært at beskrive med ord, hvad denne, lidt klinisk udseende dims kan udrette. Prøv selv!
åh gud den er jo dåre dejlig.
Sandi - 7. nov. 2014
Hej. Jeg har længe gerne ville lege med disse underlige dimser, men jeg vil da være ærlig at sige som det er at jeg nok var en lille smule skæptisk, indtil i går. Fremgangsmåden jeg brugte nedenfor er totalt klinisk så jeg er sikker på at andre kan følge den. 1: gik i bad, og sørgede for at jeg var godt udskyldet. Personligt kan jeg ikke lide den del af det, men det er et nødvendigt onde. 2: lagde mig ned på sengen og legede med mig selv blidt mens jeg forsigtigt førte 2 fingre ud og ind af numsen. 3: påførte vaseline på Helixen, og pressede den ind og ud nogle gange, ikke helt ind i første forsøg, men længere ind for hvergang for at venne min krop til den nye indtrængning. 4: lå stille og roligt med den i en 20 minutters tid og trak vejret roligt, dybt og blidt, åndedrættet er tilsyneladende meget vigtigt. Der skete et eller andet, men ikke helt det store, og jeg er altså ikke den mest tålmodige person der findes, så jeg brugte min Magic wand på helixen. Jeg vil sige det på følgende måde min kropsorgasme varede i en 3 til 5 minutters tid, og det blev bare ved og ved. Det er helt sikkert ikke noget der skal prøves mens naboen er hjemme næste gang blush. Til sidst dårlige sider. Man skal være meget afslappet før der sker noget som helst Gode ting. Den giver mig flerer-gangs orgasmer som lovet.
Let at lære, svær at mestre
CN - 28. nov. 2013
Overskriften siger alt om Aneros HELIX prostata stimulatoren (benævnes Helix fra nu af). Hele fidusen med Helix er, at indsætte den i anus således at hovedet trykker på prostata, mens den del af håndtaget som buer opad trykker på perineuriet. Både prostata og perineuriet er erogene zoner rige på nervegrene, i særdeleshed prostata. "Og hvad så?" Jo, hvis man træner sig op til at få orgasmer ved ren stimulering af prostata eller for den sags skyld andre erogene zoner end penis (ja, det kræver træning), vil man kunne opleve de næsten mytiske multiple tørre orgasmer, som kun få kan prale af at have oplevet. Man skal dog være beredt på, at vejen dertil er lang. Er man ikke så tålmodig, kan man også benytte Helix som et supplement til normale "våde" orgasmer. Våde orgasmer forstærkes nemlig når prostata samtidigt stimuleres. Med andre ord kan Helix både bruges solo eller under samleje. En ulempe ved Helix er, at den del af håndtaget der buer opad og stimulerer perineuriet er hård, og ved længere seancer med legetøjet indsat, kan man blive lidt øm. Og det fører mig straks videre til næste ulempe. Man kommer til at bruge det i lange seancer over uger/måneder/år før man mestrer tørre multiple orgasmer. Man kan godt få nogle enkeltstående success oplevelser undervejs på rejsen, men når man for alvor har nået målet, skulle man kunne sætte den i, og opnå multiple tørre orgasmer på kommando. Efter at Helix er indsat (langsomt og med rigelige mængder glidecreme, evt. med en el. to fingre først), stimuleres prostata håndfrit, ved at trække anal sphincteren sammen. Rytmiske sammentrækninger får Helix til at lave pumpende bevægelser. Ved at variere kræft og frekvens, kan man få en masse sjov ud af det. Hvis man prøver at træne sig selv op til tørre orgasmer, skal man ikke stimulere penis samtidigt, og nogen mener, at jo længere tid siden sidste våde orgasme, des nemmere er det at opnå tørre orgasmer. Hvad enten du er ny eller øvet, på jagt efter multiple tørre orgasmer, eller blot ønsker en stærkere våd orgasme, så er Helix noget for dig. Helix er ikke for dig, som ikke er til anal leg, eller til den utålmodige.
Kræver øvelse
Hannibal - 26. sep. 2012
Jeg har længe gerne ville ha en Aneros, da jeg HAR læst om andres oplevelser med denne. Skal nok lige arbejde lidt med den, da jeg ikke fik det helt store "sug" første gang, jeg prøvede den. Ved at Web sitet har flere "oplysninger" for bedre udnyttelse af denne, så det må studeres.
Øvelse gør mester
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg har haft Aneros Helix i et par år nu, og jeg har haft et kompliceret forhold til den. Det er langt fra et stykke legetøj, som man bare kan sætte i og forvente utrolig nydelse. At mestre Aneros-produkter kræver øvelse, viden og en stor dosis tålmodighed. Der er et forum og en wiki-side dedikeret til Aneros-serien og den bedste måde at opnå en prostataorgasme på, som involverer hele kroppen og skulle føles langt bedre end en almindelig orgasme ("Super-O" kaldes det). Det er gået så vidt, at flere medlemmer advokerer for forskellige teknikker, men grundstenen er at give sig god tid til at lære sig selv at kende og lytte til sin krop. Helix får topkarakter for den enorme potentielle nydelse, den kan give dig, men den er langt fra nem eller hurtig at bruge. Den er også lavet af holdbart, ikke-porøst materiale af høj kvalitet, som giver en følelse af sikkerhed og holdbarhed. Designet bag er også meget gennemtænkt, selvom jeg ville ønske, at håndtaget ikke var i vejen, når man ligger på ryggen. Kort sagt er dette et produkt til de mænd, der er seriøse og villige til at opdage og lære og har mindst 1 time pr. brug til rådighed.
Maskinoversat fra sinful.se
Det bedste til begyndere
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis du vil opnå en prostataorgasme, er denne optimal, hvis du ikke har prøvet det før. I modsætning til traditionelle buttplugs er den mindre mærkbar, når den har været i røven et stykke tid. Den er formet, så den passer til den mandlige anatomi. Tricket er at tage sig god tid og IKKE bruge hænderne på penis, men lade pluggen gøre arbejdet for dig ved at spænde og løsne anamus-musklerne. Det kan tage et stykke tid at nå din første orgasme, men det er bestemt det værd.
Maskinoversat fra sinful.no

Aneros HELIX Prostata Stimulator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS