Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Aneros HELIX SYN Prostata Stimulator var 1

Aneros HELIX SYN Prostata Stimulator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Leder du efter en fast men fløjlsblød prostata stimulator, der virkelig kan give dig nydelse? Så prøv Helix Syn fra Aneros, hvis design er en forbedret udgave af den populære Helix, kombineret med den fineste, bløde silikone, der giver ekstrem komfort og maksimal nydelse.

Synergien mellem Helix Syn og det mandlige g-punkt er en uovertruffen kombination, du skal onde dig selv at prøve. Sammen gør den bløde overflade og den faste indre ramme det nemlig muligt at få de ufattelige stimulationer, Aneros er kendt for.

Helix Syn har et anatomisk korrekt design og den er perfekt til både øvede og nye indenfor indenfor anal stimulation.

Med Helix Syn kan du få håndfri nydelse og fløjlsblød silikone, der føles endnu mere lækkert når der bruges sammen med en vandbaseret glidecreme til anal brug – f.eks. den lækre Aquaglide Anal.

Medfølger: en lækker rød opbevaringsæske med magnetlukning.

Mål:

Længde: 12,7 cm Længde, der kan indføres: 9,5 cm Bredde: 2,5 cm på det bredeste punkt. 

Helix Syn vandt en award for bedste mandlige nydelsesprodukt ved XBIZ Awards 2013.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super skøn
ks - 3. feb. 2014
Jeg har tidligere prøvet Aneros Progasme, som fylder mere end Helix Syn, fordi jeg godt kan li' fylde ved analsex. Men jeg må sige at Helix Syn mere end overrasker, på den positive måde. Uanset hvilken Aneros stimulator man bruger, skal man have tålmodighed for at få de bedste oplevelser. Ved den første brug af Helix Syn gav jeg mig god tid til at fornemme den oppe i mig, og det gav virkelig bonus. Efter en halv times tid begyndte den arbejde med min prostata, og efter 45 min. begyndte de første skønne orgasmer at svømme ind over mig. Efter 2 timer med mange dejlige orgasmer fik jeg den skønneste udløsning :-) Jo, Helix Syn kan varmt anbefales - men kun til tålmodige brugere ;-)
Lækker kvalitet
Bob - 17. may. 2013
Den er nem at bruge så længe man bruger masser af glidemiddel. Den er ikke så stor som frygtet, jeg er hetrosexuel men syntes produktet lød spændende og besluttede at prøve den. Det er en super dejlig følelse men jeg kan personlig ikke selv få de "superorgasmer" som andre har beskrevet rundt omkring på nettet, men er helt sikkert et produkt jeg bliver ved med at bruge.
Ægget prostata-massageapparat
Anonymous - 13. mar. 2024
Helix kan bedst beskrives som ophidsende. Den er nem at indføre (men som alt andet anallegetøj kræver den glidecreme) og trykker subtilt på prostata med det samme. Jeg har prøvet at gå med den, "håndtaget" er lille og ikke synligt gennem normale jeans. Når man går, masseres prostata af kroppens bevægelser, og når man løber, tilføjer stødene endnu mere. Efter et par kilometer var jeg nødt til at stoppe op og falde til ro for ikke at komme. Den forstærker oplevelsen under onani eller samleje og bliver siddende uden problemer. Men Aneros designidé er, at naturlige sammentrækninger skal gnide legetøjet mod prostata og dermed skabe flere sammentrækninger. Det virker, men kræver øvelse og frem for alt tålmodighed og afslapning. Når jeg først har fået det til at fungere, har jeg kunnet mærke bølger af nydelse skylle igennem mig, en meget vidunderlig seksuel oplevelse, og anderledes end almindelig (heteroseksuel) sex. Legetøjet føles luksuriøst med sin glatte finish og er meget nemt at rengøre. Det er alle pengene værd.
Maskinoversat fra sinful.se
De bedste orgasmer, jeg nogensinde har fået
Anonymous - 1. feb. 2019
Har nu haft min i cirka en måned. Er utroligt tilfreds, nem og behagelig at bruge, hvis du har tid 1-3 timer og masser af glidecreme. kan varmt anbefale den til alle, der er parate til at tage sig tid.
Maskinoversat fra sinful.se

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS