Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Anna Swedish Lovedoll Elskovsdukke var 1

Anna Swedish Lovedoll Elskovsdukke

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Går du og drømmer om en blond svensk skønhed? En skøn pige, som kan forkæle og tilfredstille dig?

Svenske Anna er en dejlig elskovsdukke med tre snævre huller. Du kan derfor blive stimuleret (og stimulere hende...) både analt, vaginalt og oralt. Desuden har hun et sæt svulstige bryster med hårde brystvorter.

Dukken har et skandinavisk look med lys hud og flot blond hår, som er påtrykt.

Du kan nyde Anna i mange forskellige stillinger. Prøv dig frem og find din favorit!

Elskovsdukken er oppustelig.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God
020305 - 23. jan. 2020
Super kvalitet
Jeg elsker anna
Magnus - 14. dec. 2017
Anna er en meget god elskovsdukke hun gør alt hvad man har lyst med Anna jeg har haft meget nytte af Anna det er et mega godt prudukt og også realistisk
Hårdt og akavet
JD - 19. oct. 2017
Den er bestemt ikke rar at bruge, fordi plastikken er hård. Det bliver også ret akavet at bruge dukken, når den er i en stift position. Der er heller ikke medfulgt en pumpe med i købet, så hvis du køber produktet skal du sørge for at have en lille pumpe eller købe en ved siden af som f.eks. en bold pumpe, ellers bliver det hårdt at puste dukken op. Man kan dog bruge den i forskellige stillinger, da den ikke vejer meget, men det gør ikke oplevelsen bedre, når plastikken er hård.
Sexdukke
Jaha - 23. jan. 2020
Denne sexdukke er fantastisk til sin pris, ret trang, men virkelig fin, du kan gųre hvad du vil med den, og jeg anbefaler absolut at kųbe den, hvis du ikke vil bruge for mange penge
0
Stram, men fųles godt
Bo - 13. may. 2018
Overkommelig, hvis du ikke vil betale for meget, fungerer den godt.
0
Jeg elsker den her! Du sælger de bedste sexdukker, men denne er min favorit! Jeg kan virkelig godt lide stame vegina og får mig til at komme meget hurtigt gå og lækker oplevelse.
Anonymous - 13. mar. 2024
Rigtig god - nem at have med og kan så at sige gøre alt, hvad man vil med den. Meget god og stram vagina, men munden og analen er også helt i top! Anbefaler denne til mange, for en god oplevelse. Meget billig, men gør dig godt!
Maskinoversat fra sinful.no
Man får, hvad man betaler for, men kunne godt lide dukken
Anonymous - 3. apr. 2020
Fantastisk plastik. Lyder som et oppusteligt sommerlegetøj, lugter og smager også som et. Da det er et billigt produkt, er hullerne lidt skarpe i kanterne, men indeni var hun fin. Store, flotte og faste bryster med dejlige brystvorter. Hun står på alle fire, men af en eller anden grund er hovedet drejet til siden, hvilket jeg syntes var lidt mærkeligt. Den anale åbning var også lavet lidt mærkeligt langt oppe på "røven". Men hvis man er lidt nærig som mig, fungerer det fint.
Maskinoversat fra sinful.no
Ikke godt
Anonymous - 13. mar. 2024
Ikke godt
Maskinoversat fra sinful.no
Værd at købe, hvis du er interesseret
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet er virkelig godt, det stimulerer godt under knepning, og det bøjes i forskellige positioner, hvilket er godt, stram anal, god fisse og munden var god. Ingen minusser efter min mening. Værd at købe, hvis du er interesseret. Passer ind i et lille rum med god kvalitet til prisen i betragtning af, at hvis du ikke har hundreder eller tusinder af euro til rådighed til en dukke, så er dette en god en. Hvis du ikke er interesseret i oppustelige dukker, er det ikke værd at købe.
Maskinoversat fra sinful.fi
Svensk Lowedoll
Anonymous - 13. mar. 2024
Fantastisk, og jeg anbefaler den også til prisen
Maskinoversat fra sinful.fi

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS