Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Penisring med Bullet Vibrator var 1

Penisring med Bullet Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Drømmer I om at få en ekstra lang og endnu mere stimulerende sexoplevelse, så skal I uden tvivl have fat i en penisring med vibrator.

Den forlænger og forstærker hans erektion, samtidig med at de intense vibrationer stimulerer hendes klitoris. Med en penisring får I det optimale ud af jeres leg i soveværelset.

Penisringen har en bullet vibrator, der kan vibrere med 1 effektivt vibrationsniveau. Den er vandtæt, så I kan også bruge den til våde fornøjelser i badet.

Penisringen er lavet i medicinsk silikone og kan strækkes, så den passer de fleste størrelser. Den har en diameter på 2,5 cm og sidder stramt om skaftet, hvilket føles ekstra pirrende. Der medfølger 2 stk. batterier.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Penisring med vibrator
Guld1969 - 24. jul. 2020
Godt køb
Stram ring og lav vibration
Anonymous - 12. mar. 2018
Produktets bullet-vibrator føles ret kraftløs og havde også nogle kontaktproblemer i begyndelsen. Selve ringen er meget stram, hvilket måske ikke er et problem for alle. Men når den sættes på, har ringen måske ikke givet nok slæk, hvilket vi fandt udfordrende. Den store vibrerende del ville være meget god, hvis kuglen var lidt bedre med hensyn til kraft.
Maskinoversat fra sinful.fi
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS