Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Aqua Veee Butt Plug med Vibrator var 1

Aqua Veee Butt Plug med Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Vil du gerne eksperimentere med anal stimulation og få intens vibrerende nydelse, så er Aqua Veee Butt Plug med Vibrator et hit.

Det bløde materiale og den ergonomiske form gør den nem og blid at indføre. Anal stimulation giver en ekstra nydelsesfuld dimension og kan med fordel bruges sammen med en partner under samleje for endnu mere intense orgasmer.

Butt pluggen har en lang indvendig vibrator, der effektivt fordeler vibrationer i hele butt pluggen til stor glæde for dig. Intensiteten af vibrationerne kan justeres ved at dreje på knappen i bunden.

Aqua Veee er vandtæt og lavet i blød jelly. Den har en fuld længde på 16 cm, hvoraf 11 cm kan føres ind. Butt pluggen har en afrundet spids for let indførelse og en diameter på 3,8 cm på det bredeste stykke.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rigtig god vibration
Henrik - 9. feb. 2017
Det som denne butt plug ikke har i størrelsen har den til gengæld i vibrationen. Det giver en rigtig god stimulation, og du får virkelig en massage af prostata, som giver en voldsom udløsning. Til det formål er denne butt plug virkelig værd at anbefale. Den måtte gerne være lidt længere, og derved have mere af den tykke del, for det er virkelig frækt når butt pluggen indføres. Køb den, for det er et RIGTIG godt køb til prisen.
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS