Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Arcwave Ion Masturbator var 1

Arcwave Ion Masturbator

Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
975,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Som den første af sin slags giver Arcwave Ion Masturbator dig vildere og mere intense orgasmer, end du nogensinde har turde drømme om.

I flere år har kvinderne alene nydt godt af den populære pulseringsteknologi - men med Arcwave Ion er de dage heldigvis ovre. Nu er det endelig muligt for mændene også at nyde godt af den bølgende nydelse. 

Den smarte masturbator bruger den patenterede PleasureAirTM teknologi, som sammen med den smarte berøringssensor stimulerer dit skaft med lækre luftbølger lige dér, hvor det føles aller bedst - penisstrengen. Kombineret med dens indre rillede struktur, som masserer din penis, er du sikker på at få den ultimative onanioplevelse.

Men det stopper ikke her. Arcwave Ion er nemlig ikke bare en stor kilde til fantastisk nydelse. Den er også utrolig veldesignet, og ser både smart og moderne ud. Den emmer af kvalitet og er et produkt, hvor der virkelig er kælet for detaljen. 

Det samme gælder dens smarte stander, som også fungerer som en oplader og en tørrer. Den er perfekt, når du har rengjort din Arcwave Ion med sexlegetøjsrens og skyllet den af under vandhanen. Masturbatoren er nemlig helt vandtæt og dermed ekstra nem at rengøre. Du drejer blot de to dele til hver sin side, og den klikker op. 

Arcwave Ion er naturligvis også lavet i det lækreste silikone, som både er ekstra hygiejnisk, holdbart og føles utrolig behageligt.

MærkeArcwave
Produktvægt (g)355
Fuld Længde (cm)14
Indre Dybde (cm)8.7
Diameter (cm)8.3
Indre Diameter (cm)3.3
Strækbar DiameterJa
StrømkildeUSB-oplader
Brugstid (min.)60
Vibrationshastigheder8
Primært MaterialeABS-plast
Andre MaterialerSilikone
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberOpladelig, Vibration, Stænktæt
SprogEngelsk
SKU23331
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fantastisk /bedste
Nuik - 19. may. 2022
Fantastisk Dejligste Vildeste Orgasme. Har ikke prøvet en bedre orgasme. Den var lang og dejlig. Og smilende flere minutter bagefter. Har prøvet flere forskellige onami produkter. De kan ikke måle sig med den. Kan kun anbefales. Alle mænd burde have en.
Dårlig
spedder - 4. jun. 2021
Meget ringe forstår slet ikke hvordan den skulle kunne få en til at komme. Ja føelsen er rar men efter 1-3 minutter begynder den bare at ringe for ørende og være ret så kedelig. dårlig til prisen man kan nemt finde andre produkter der er bedre til den pris og mindre.
EN god oplevelse
Leif - 19. apr. 2021
Jeg når at komme alt for hurtigt. så den virker , men man nå knap nok at nyde vibrationerne ind man kommer ... så hvis man skal mere nydelse ud af det.. vil jeg mene at man skal vælge en af jeres andre produkter.. også larmer den voldsom hvis man ikke er der hvor man skal være... og når man så er der. larmer den stadig bare noget mindre .. også silikone i midten virker lige tynd. Nok. men ellers et ok produkt..
Spild af penge
Vibrations - 3. apr. 2021
Som så mange andre producenter af sexlegetøj har Arcwave forsøgt sig med håndsrækning til os mænd. Desværre er dette endnu et overpriced stykke plastic der ikke gør noget for mig. Faktisk bliver det lidt irriterende at ligge der med pikken inde i det ellers dejligt bløde gummirør, og vente på at lufttrykket skulle gøre noget godt ud over at frembringe en øredøvende larm. Lufttryks vibratorer virker fint på min kones klit, og det var også det der drev mig ud i nysgerrigheden efter selv at afprøve et sådan produkt. Desværre må jeg indkassere et økonomisk tab og gøre mig selv færdig med hånden.
Lækre vibrationer
Frede - 29. dec. 2020
Produktet giver nogle fantastiske vibrationer, når man lige har lært at holde det dét helt rigtige sted. Den er let at have i hånden, og føles i en lækker kvalitet. Den er ret let at rengøre efter brug. Eneste lille minus, som trækker lidt ned, er lyden af den. Den larmer ikke, men den kan høres.
Bedømmelse af womanizer til mænd
Peter - 25. dec. 2020
Jeg er ret overrasket over hvordan den stimulere ens penishoved, men udover det er jeg skuffet pga at det er svært og få den til at sidde sådan så den stimulere, da man selv skal finde punktet, og den ikke bare kan sættes ind i, det ville jeg gerne ha betalt 1.000 kr mere for, hvis produktet bare var lige til at gå igang med, er os skuffet over at den larmer så meget at man ikke kan bruge den alt for ofte
Ikke værd
Anonymous - 13. mar. 2024
Vi købte dette produkt, fordi konen har en Satisfyer. Den gør virkelig, hvad den skal, og lidt til. Så troede vi, at dette (ifølge beskrivelsen) var til det samme. Av, hvor er vi skuffede. Pas på med at købe dette. Den er IKKE 1995 værd, kan jeg sige. Den lyder ekstremt højt, hvis du har den på konstant vibration. Stopper med at lyde, hvis du har den på auto (dvs. at glans kommer forbi vibrationshullet). Vibrationerne når ikke nok til, at strengen på penis kan føle nydelse (ja, dig selv selvfølgelig). Hvis jeg kunne føle tilbage, ville jeg have gjort det med det samme. Ville ikke engang købe den, hvis den var 1000 kroner billigere. Så jeg synes, den skal fjernes fra hylderne. Er bare for at narre os mænd til "bedre ejakulation". Den der fejler så fordi der ikke kommer nogen. Stort NEJ til at købe.
Maskinoversat fra sinful.se
Bluff og skuffelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Fuldstændig ubrugelig, jeg ville hellere have købt fastfood og puttet det i en termokande og skubbet det derind. 1995kr var sindssygt spildt.
Maskinoversat fra sinful.se
Det bedste!
Anonymous - 6. nov. 2021
Et af mine første stykker legetøj. Har købt mange siden da for at få flere oplevelser, men intet har givet mig bedre orgasmer end dette!!! Satisfyer for men-produkter er for svage. Fleshlights giver mig regelmæssige orgasmer. Jeg længes bare efter den følelse, Arcwave Ion giver mig igen! Købte den for 1500 SEK og føler, at det var det værd efter hver tur. Nem at bruge, rengøre og oplade! Det eneste negative, jeg har at sige om den, er, at den larmer meget, og nogle gange virker den automatiske sensor ikke hver gang. Jeg har prøvet med både meget og lidt glidecreme, og det virker lidt inkonsekvent, når det kommer til at kunne mærke, når penis er inde. Så jeg slår bare den funktion fra.
Maskinoversat fra sinful.se
Woooow!
Anonymous - 13. mar. 2024
Testet en masse forskelligt legetøj, og alle de andre er baseret på enten at få en orgasme gennem penetration eller vibration... Før købet læste jeg en masse anmeldelser, og det var i de fleste tilfælde ret negativt... Testet min værelseskammerats Satisfyer Pro 2 på det punkt, som teorien beskriver, skal stimuleres... tro det eller ej, selvom det var ret vanskeligt, skete det! Bestilte derefter en Arcwave Ion, og da den ankom, skulle den gå i gang direkte uden at være i tilstand. . Noget ekstremt meget mere intenst end en almindelig orgasme. Anderledes, men noget jeg vil opleve igen og igen!!! Så et råd til alle, der er utilfredse... Læs teorien bag legetøjet og prøv at gøre det rigtigt. Så vil du ændre mening og forstå, hvad vi andre har oplevet!!!
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS