Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Arcwave Pow Stroker med Suction Kontrol var 1

Arcwave Pow Stroker med Suction Kontrol

Valgt Farve:
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Plejende Pulver til Realistisk Sexlegetøj 150 g
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
549,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Levering i morgen - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Oversigt

Arcwave Pow vil sikkert få dig til at sige wow med sit stimulerende spiral design og intense suction kontrol.

Masturbatorens indre er fyldt med bløde silikonedupper og riller, der pirrer og forkæler, og kan kombineres med en vandbaseret glidecreme, så du nemt kan glide op i sleevet. Ønsker du et stramt hul eller så lidt modstand som muligt? Tag silikonesleevet ud og vælg selv, hvilken indgang, og dermed hvilken diameter, du er i humør til i dag. Vend sleevet den rigtige vej, kom det tilbage i hylsteret og du er klar til at slå dig løs. De to huller i toppen af hylsteret lader dig kontrollere suction funktionen.

Når du er færdig, kan du skylle og fjerne sleevet, vende det på vrangen og give det en grundig rengøring med mild sæbe og vand. Lad din Pow tørre helt, inden du nyder den igen til din næste session.

MærkeArcwave
Produktvægt (g)224
Fuld Længde (cm)16
Indre Dybde (cm)15
Diameter (cm)4.4
Indre Diameter (cm)3.7
Primært MaterialeABS-plast
FarveSort
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberHul
SprogLettisk, Engelsk, Tjekkisk, Tysk, Kinesisk, Polsk, Estisk, Finsk, Makedonsk, Ungarsk, Bulgarsk, Litauisk, Slovakisk, Dansk, Fransk, Hollandsk, Russisk, Japansk, Spansk, Koreansk, Portugisisk
SKU27561
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Solidt produkt med svagheder
Anonymous - 4. mar. 2023
Min Pow ankom i løbet af et par dage, og jeg havde først problemer med et af lågene, da låsene på Pow var meget stramme. Silikonen har en meget blød konsistens, og følelsen med vandbaseret glidecreme er meget behagelig. Desværre lader vakuumfunktionen en del tilbage at ønske, da silikonelåget på hætten ikke lukker helt lufttæt. Det kan til en vis grad afhjælpes ved at smøre lidt glidecreme på åbningen og holde den på plads med en finger. Desværre har hætterne ingen griberibber, hvilket gør det næsten umuligt at fjerne dem under brug med lidt glatte hænder. Fordele: # godt indvendigt materiale # tydelige instruktioner # flot design # nem at rengøre med varmt vand Ulemper: # vakuumeffekten er dårlig # lukkesystemet er stift i starten Silikone-glidemiddel er svært at vaske af, så brug vandbaseret glidemiddel.
Maskinoversat fra sinful.de
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS