Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Asa Akira Fleshlight Girls Lotus var 1

Asa Akira Fleshlight Girls Lotus

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Fleshlight er et af de mest populære onaniprodukter i verden. Asa Akira Fleshlight er en del af Fleshlight Girls serien, som er designet efter de hotteste pornomodeller i verden.

Denne Fleshlight giver dig chancen for at kommer helt tæt på Asa Akira. Lotus-åbningen er en tro kopi af hendes vagina, som er designet ud fra en bodycasting af hende. Tættere på den ægte følelse af Asa Akira kommer du nok aldrig.

Som med alle andre Fleshlight kan du danne vakuum omkring penis ved at skrue på bunden af Fleshligt. Jo mere du skruer den fast, jo mere vakuum vil der dannes.

Asa Akira Fleshlight passer til stort set alle penis størrelser og er utrolig let at rengøre efter brug. Inden brug er det vigtigt at påføre glidecreme (vandbaseret) for at opnå en mere realistisk følelse. Den indre pirrende struktur hjælper til at gøre oplevelsen meget virkelighedstro.

Når du efter brug har vasket din Fleshlight i varmt vand, anbefaler vi, at du sprayer lidt antibakteriel Fleshlight Wash på. Når sleevet er tørt, kan du med fordel bruge en Fleshlight pulver for at bibeholde sleevets bløde og glatte overflade.

Når du køber Asa Akira Fleshlight Girls Lotus, anbefaler vi, at du også køber: - Fleshlight Pulver. - Fleshlight Wash. - En vandbaseret glidecreme, fx Gun Oil.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God til dem, der leder efter en lang sexkat
Anonymous - 4. jul. 2014
Lotusstrukturen i denne fleshlight har helt flade overflader, men varierer i diameter. Det betyder, at produktet ikke er særlig stimulerende, men tager et stykke tid om at give brugeren en orgasme. Hvis du er på udkig efter et produkt, hvor du vil kunne holde længe og have det rigtig godt, er dette noget for dig. Hvis du vil have et produkt, hvor du kan træne din udholdenhed og tydeligt mærke forandringen i den indre kanal, er dette ikke produktet for dig. I så fald vil jeg i stedet anbefale STU-modellen eller Super ribbed. Det er meget nemt at vaske produktet. Du skyller bare den indvendige kanal og sætter den til lufttørring med låget skruet af. Hvis du har travlt, kan du vende vrangen ud på indsatsen og forsigtigt tørre den ren med et håndklæde. Materialet er meget holdbart og bliver ikke deformt af at blive vredet i kort tid. Jeg anbefaler, at man varmer den. Det føles mere som den ægte vare, og det tager ikke særlig lang tid. Bare læg indsatsen i varmt vand i ca. 20 minutter, så er du klar. Så længe du ikke åbner låget på fleshlighten, er den meget diskret. Næsten som et ornament. Så det er ikke noget, du nødvendigvis behøver at skjule for andre. Der er selvfølgelig også ulemper ved produktet. Materialet har en tendens til at blive klistret efter et par anvendelser. Det er nemt at ordne med en smule Fleshlight Powder drysset på i et tyndt lag. Det er også meget følsomt over for kemikalier som sæbe og rengøringsmidler. Jeg begik selv den fejl at opvarme fleshlighten i en vask med rester af forskellige skyllemidler osv. Det resulterede i, at materialet begyndte at opløses. Det forsvandt med det samme, da jeg vaskede vasken grundigt. Med andre ord skal du huske ikke at udsætte materialet for kemikalier. En anden ting, jeg anbefaler, er at lægge noget papir i det nederste låg. Ellers har det våde låg en tendens til at larme, når luften trækkes derind, når man kører ind og ud. Afslutningsvis kan jeg sige, at det er et meget flot produkt, der vil give dig en masse fornøjelse. Køb denne eller en anden fleshlight-model afhængigt af dine præferencer!!! For omkring 500 kr. er de et godt køb!
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS