Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine var 1

Oversigt

Nu kan du få alle de blowjobs, du vil have - hvor du vil, og hvornår du vil. Med Autoblow 2+ XT Blowjob Maskinen kan du læne dig tilbage og nyde den skønne følelse af oralsex.

Blowjob maskinen har et blødt sleeve, der giver en realistisk følelse af et blowjob. Den håndfri maskine omslutter din penis og med en god glidecreme vil du næsten ikke kunne mærke, at det ikke er den ægte vare.

Den opgraderede Autoblow 2+ XT er endnu strammere end de foregående modeller.

Det indvendige sleeve har en åbning, der er formet som en mund og er lavet i et blødt materiale, der føles naturtro. Dybden på sleevet passer til alle størrelser, men du kan vælge mellem tre forskellige størrelser i diameter / omkreds:   Størrelse A: 2,7-3,5 cm i diameter (7,5-10 cm i omkreds). Størrelse B: 3,5-4,5 cm i diameter (10-14 cm i omkreds). Størrelse C: 4,5-5,6 cm i diameter (14-16 cm i omkreds).

Den har en smart funktion, der sikrer, at motoren ikke overopheder. Derfor pauseres stimulationen automatisk, hvis motoren overbelastes. Efter en kort nedkølingsperiode er den klar igen.

MærkeAutoblow
Produktvægt (g)1053
IndeholderEU adapter
Fuld Længde (cm)23
Diameter (cm)10
Indre Diameter (cm)3.5
Strækbar DiameterJa
StørrelseS
StrømkildeEU-plug
VibrationshastighederMultispeed
Primært MaterialeABS-plast
FarveNude
Anbefalet GlidecremeVandbaseret
EgenskaberRealistisk, Vibration
SprogTysk, Engelsk, Spansk, Italiensk, Fransk, Russisk, Kinesisk
SKU14333
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Spild af penge
Træls - 9. nov. 2022
KÆMPE skuffelse. Glædede mig til en spændende oplevelse men det er den største skuffelse og fejlkøb jeg har gjort. Som en korrekt skriver er dette blot en køkkenmaskine der overhovedet ikke kan noget. Forstår ikke hvorfor producenter ikke laver noget der kan bruges.
Bare nej
Joe dalton - 20. may. 2022
Et dyrt produkt, som ikke gør sit arbejde, men lyder som en mellemstor køkkenmaskine.
En fantastisk oplevelse
Manden2700 - 11. jan. 2022
Ærligt talt, havde jeg ikke set mig selv nogensinde købe et sexlegetøj, mens jeg har en kæreste, og er 19 år gammel, men det gjorde jeg altså - og lad mig sige, det skuffer ikke. Virkeligt et godt produkt, udover larmen, hvilket næsten ikke kan kommes udenom i sådan et produkt som Autoblow2 Ville anbefale det til enhver mand som vil have en lignende oplevese!
God for en stund
Sune - 22. dec. 2021
Har haft en del fornøjelse med dette legetøj som giver en ret dejlig følelse. Bedre en deres AI version som jeg også har haft. Man kan tilmed eksperimenterer med forskellige sleeves (godt nok ikke supporteret) for at lege med andre følelser.
Det dårligste blowjob jeg ikke har fået.
Ch199 - 13. oct. 2021
Det tåler ikke sammenligning med et rigtigt blowjob for mig. Jeg købte størrelse B, som skulle passe til mig efter størrelsesguiden, men jeg mærker næsten ikke noget. Det er på ingen måde ophidsende, og har flere gange opgivet den. Den har stadig til gode, at give mig en orgasme. Så larmer den også meget. Det er sgu ikke særlig charmerende. Den er ikke pengene værd. Brug hellere pengene på The Handy. Den virker, og den kan noget helt specielt.
Ring produkter
Ring - 5. aug. 2021
Ikke den bedste oplevelse jeg har haft med denne maskinde syntes overhodet ikke den virker den er det ringeste sexlejerøj jeg har købt til dato og er ikke på nogle måder tilfredse
Virker overhovedet ikke
Michael - 13. jul. 2021
For det første så larmer den mere end den gavner, jeg prøvede at give den en chance, men der skete ingen ting. Så jeg vil ikke råde andre til at købe denne vare, da det er den aller største skuffelse.
Gode materialer - elendigt resultat
den ukendte - 21. may. 2021
Det var en fryd at lukke op for god indpakning og se en solidt bygget maskine. Problemet er dog, at lige gyldigt hvilket sleeve jeg bruger, så er det umuligt at få udløsning af produktet.
For langsom
Bboy - 3. apr. 2020
Den kører alt for langsomt! At den er klodset at holde kunne man leve med hvis den var mere effektiv. Lav en udgave der kører hurtigere så vil vi klappe i hænderne.
Bliver ikke brugt
Robotten - 2. aug. 2019
Larmer som et andet tærskeværk og er al for stor, tung og besværlig i brug. Og er end ikke særlig behagelig i brug. Eneste plus er dog, at den kan blive ved og ved. Oplevede også, at sleevet blev meget nulret og ulækkert på ydersiden hvor perlerne kørte. Meget dyrt fortrydelseskøb.

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine

Valgt Indre diameter (cm):
3.5
4.5
5.6
Vi anbefaler
Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
Sinful Clean Sexlegetøjs Rengøring 100 ml
79,00 kr.59,25 kr.
Inkl. moms
1.395,00 kr.
Inkl. moms

På lager

Delivery counter

Fri fragt - Kun i dag - Bestil inden 0t : 0m : 0s

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS