Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Autoblow A.I. Blowjob Maskine var 1

Autoblow A.I. Blowjob Maskine

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Lad den innovative Autoblow A.I Blowjob Maskine tilfredsstille dig med endeløs nydelse af ekstremt realistiske blowjobs. Den gør brug af kunstig intelligens, som mestre teknikkerne fra over 100 timers video af oralsex og stimulerer penis på 250 forskellige punkter. 

Læn dig tilbage og lad maskinen gøre arbejdet for dig, imens du støder i de bløde silikonelæber og nyder de 10 forskellige oralsex teknikker, hvoraf det ene skifter fra gang til gang. Øg den realistiske fornemmelse ved at tilføje vandbaseret glidecreme og skab en uforglemmelig oplevelse. 

Autoblow A.I. er udstyret med et kølende motorsystem, som er bygget til at vare ved. Når du tilslutter den til stikkontakten, stopper den først, når du er klar til det.  

Det bløde, strækbare kvalitets silikone sleeve kan udskiftes med andre Autoblow A.I sleeves (købes separat), som nemt rengøres med sexlegetøjs rengøring og vand.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overordnet god kvalitet
… - 14. mar. 2022
Personligt syntes jeg den er alle pengene værd! Dog er jeg lidt skuffet over den skal være tilsluttet strøm ved brug.. og syntes den skulle larme lidt mindre. Men overordnet er jeg yderst tilfreds…:)
Den bliver aldrig brugt igen.
Tester - 31. jan. 2022
Desværre ikke som lovet eller forventet. blev meget skuffet over den desværre.
Blev skuffet
Test service - 17. jan. 2022
Gode kvalitet men ikke rigtig nogen stimulering. Mange til den halve pris som føles meget beder. bestemt ikke noget jeg syntes andre skal bruge penge på.
Skuffet
Holm - 2. jan. 2022
Det var en stor skuffelse.. er på ingen måder noget der minder om et blow.. og for mit vedkommen ikke stimuleret på nogen måde.. er efter min mening ikke pengene vær
Skuffet
Holm - 21. dec. 2021
Bestemt ikke pengene være.. jeg bliv slet ikke stimuleret af den..
Udemærket
CC - 25. sep. 2021
Den er nice nok, lidt svær og komme igang(maget smal åbning) også og gøre randt efter. men holder ikke længe når jeg først er igang. ku godt bruge der var huld hele vejen i gennem, gør alt ting nemere.
meget skuffende produkt
Skuffende - 2. oct. 2020
Det er bestemt ikke pengene værd, føles akavet og slet ikke stimulerende. spild af penge, vil klart anbefale en fleshlight til hver en tid, og man kan selvfølgelig ikke få pengene retur :(. Glemte selvfølgelig at tjekke anmeldelserne inden køb og havde jeg gjordt det havde jeg heller ikke købt den da jeg kan se mange har haft samme oplevelse som mig.
dårlig og virker ikke som forvente
hejhej - 22. sep. 2020
er så utilfreds med dette køb da jeg ku få den i brug var jeg meget mere end skuffet
Værste lort og spild af penge
Philip - 24. jul. 2020
Det er virkelig spild af penge at købe det her produkt. Det er overhovedet ikke rart at bruge.
Hyppig bruger
Virker ! - 7. jul. 2020
Den virker ! Stimulerer og virker! Alle pengene værd og ikke bare konfetti. Jeg har kun prøvet den en gang, og hvis ikke jeg havde fået krampe i mavemusklerne......... Sleevet som følger med er så stram, at jeg måtte være lige så ophidset for at "få den ind" at jeg fik krampe i maven da jeg først fik den ind. Går helt sikkert bedre næste gang, men jeg fortryder bestemt ikke mit køb. Skriver en bedre anmeldelse igen senere. Mens du venter, så bestil en og vent på postbudet og glæd dig !
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS