Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
XL Sucker Automatisk Penispumpe var 1

XL Sucker Automatisk Penispumpe

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

XL Sucker Automatisk Penispumpe er en kvalitets penispumpe, som automatisk danner vakuum. Blot tryk på en enkelt knap på håndtaget, og pumpen suger luften ud af cylinderen.

Når der skabes vakuum omkring din penis, trækkes der blod ud i den, og det skaber en hårdere erektion og en mere fyldig penis. Kombinér eventuelt pumpen med en penisring for en endnu større og længerevarende rejsning. 

For at få den bedste effekt skal du starte ud langsomt. Påfør en lille smule vandbaseret glidecreme i bunden af pumpen, skub din penis (men ikke testiklerne) ind i cylinderen, tryk på pumpeknappen og langsomt vil du se din penis vokse. Du stopper pumpen ved at trykke på knappen igen.

Pump aldrig til det punkt, hvor det bliver smertefuldt. Pumpning skal være en sjov og fræk oplevelse. Ved brug vil du også opdage, at pumpning både øger de intense fornemmelser ved onani eller sex.

Er fremstillet i høj kvalitet og er CE-godkendt. Benytter 4 x AAA-batterier, der købes seperat.

Obs! Det er ikke muligt at skabe permanent forstørrelse af penis med en penispumpe, men hvis du bruger den ofte og f.eks før sex, vil du opleve, at det giver en god effekt. Mange mænd opnår også en mere intens fornemmelse ved onani og samleje efter brug af penispumpen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rigtig god
Alfie - 21. dec. 2018
Bare god
God nok pumpe
kj69 - 10. mar. 2019
Komfortabel og nem at bruge. Det eneste problem var mig, da jeg er ret »stor«. Cylinderens forbindelsesrųr er så langt, at det klemmer fast på handsken, dvs. cylinderen er for kort til stųrre męnd Så at tilfųje 2-3 cm ekstra til cylinderens stųrrelse ville vęre en stor forbedring
0
Fleksibel elektrisk og god pumpe.
Håkan - 14. aug. 2018
Rummelig og rigtig godt sug. Det eneste negative er, at der indvendigt er et rųr, der går i ca. 1-2 cm, der kan vęre i vejen, hvis man er godt udrustet. Ellers en top pumpe.
0
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS