Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Ayana Angel Pussy and Ass var 1

Ayana Angel Pussy and Ass

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Ayana Angel Pussy and Ass, er et lækkert onaniprodukt til dig, der er tænder på det eksotiske look. Den er en tro kopi, ned i mindste detalje, af pornostjernen Ayana Angel.

Masturbatoren er lavet i Soft Futorotic (TPR), der føles meget naturtro og har både en vagina og et anus, der føles stramt og varmt. Materialet er meget fleksibelt, og kan bruges af mænd i de fleste størrelser. Masturbatoren kan også vibrere i multispeed mode, hvis du monterer de to medfølgende bullets.

Den er vandtæt og du rengører du den nemt i varmt vand. Derefter efterbehandler du den med en sexlegetøjsrens. For at opretholde den realistiske følelse af materialet så længe som muligt, anbefales det, at du pudrer den med det pulver, der medfølger i pakken.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS