Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
B Swish Bcute Classic Mini Vibrator var 1

Oversigt

B Swish Bcute Classic er den ideelle vibrator til dig, der ønsker en vandtæt vibrator, der kan tages med i håndtasken. Det diskrete design og den beskedne størrelse gør nemlig Bcute Classic perfekt til at tage med på farten og hvis du bruger den sorte opbevaringspose, der medfølger, bliver vibratoren godt beskyttet mens du er af sted. 

Den afrundede spids gør Bcute Classic ideel til klitoris stimulation og designet gør desuden vibratoren nem at føre op, hvis du ønsker indvendig stimulation. Vibratoren har 5 effektive vibrationshastigheder.

Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med Bcute Classic da det vil gøre oplevelsen med vibratoren endnu bedre. 

Vibratoren er fremstillet i 100% ftalatfri ABS-plast og silikone, så du får en blød overflade der føles dejlig mod huden. Bcute Classic kræver 1 stk. AA-batteri, der sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Rigtig god
Mattilde - 27. apr. 2020
Den er lille og nem at bruge, og virker rigtig godt for mig. Materialet føles dejlig blødt (jeg er personligt ikke stor fan af fx metal vibratorer). Det er lækkert, at den og vandtæt, og den er nem at rengøre. Klar anbefaling herfra. (dog larmer den lidt)
Fantastisk!
LJ - 19. jun. 2017
Er yderst tilfreds. Bedre end forventet. Og lækker størrelse.
Lille og effektiv
Fie - 20. feb. 2017
Super fin, med et lækkert design og et godt udvalg af vibrationer. Dog er det lidt træls at man skal spole gennem alle vibrationer for at slukke den. Super nem at gøre rent og god til begyndere. helt bestemt stor tilfredshed med produktet her fra! Baterierne holder også længere end forventet.
God, men lille
SP - 6. nov. 2016
Alt i alt er jeg egentlig meget tilfreds med denne vibrator. Den er dog ikke særlig stor. Vi har erfaret, at den er super god for manden hvis man sætter den ned til hans kugler. Min kæreste er ihverfald helt vild med det ?? En ulempe der er ved den er at det er lidt svært at skaffe batterier til den, da de ikke er standart ??
Lækker men larmende
Ken - 8. jun. 2016
Meget fin vibrator men den larmer afsindigt
Aldrig mere uden den.
Anonymous - 2. sep. 2015
Med denne lille maskine har jeg aldrig nydt mere - helt vidunderligt. Garanteret orgasme på en nem måde, og jeg har haft problemer før, før jeg købte denne og var lidt anti i starten, men nu er det en favorit.
Maskinoversat fra sinful.se
Mini
Anonymous - 8. dec. 2017
Et perfekt lille stykke legetøj, der giver stor nydelse.
Maskinoversat fra sinful.se
For små vibrationer
Anonymous - 4. may. 2018
Jeg føler, at vibrationerne er for små i dette produkt. Den er meget kraftfuld, stilfuld og har et flot design og materialeegenskaber, som jeg sætter pris på. Men det er, som om vibrationerne ikke når ud til spidsen af produktet, men er mere i midten af det. Det fungerer bare ikke for mig. Æg vibrerer med større vibrationer end dette produkt.
Maskinoversat fra sinful.se

B Swish Bcute Classic Mini Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS