Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
B Swish Bcute Curve Mini G-punkts Vibrator var 1

Oversigt

Bcute Curve den ideelle vibrator til dig, der gerne vil eksperimentere med g-punkt stimulation for første gang. Vibratoren har et buet design og er fremstillet i et fast materiale, der gør det nemt at målrette stimulationen så du rammer helt rigtigt hver gang. 

Vi anbefaler at du altid bruger Bcute Curve sammen med en god, vandbaseret glidecreme da det gør oplevelsen med vibratoren endnu bedre. Vibratoren er vandtæt og kan også sagtens nydes under bruseren, hvis du ønsker du endnu vådere lege.

Bcute Curve har effektive vibrationer og du finder nemt den vibrationshastighed, der passer dig bedst på knappen i vibratorens bund. Ved levering medfølger der en en opbevaringspose, som beskytter vibratoren når du har den med på farten. 

B Swish Bcute Curve  er fremstillet i ftalatfri ABS-plast og silikone, så du får en blød overflade der føles dejlig mod huden. Obs! Vibratoren kræver 1 stk. AA-batteri, der sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke helt som ventet
Frig - 30. may. 2018
Beskrivelsen siger trinløs regulering ved at dreje. I stedet har den 5 programmer man kommer til ved at trykke gentagne gange i enden. Hvilket i og for er bedre fordi jeg altid best kan lide de pulserende indstilinger. Jeg synes dog den larmer mere end de andre vibratoer jeg har. Købte den som g-punktvibrator og det duer den ikke til fordi den er for kort til at styre det helt rigtige sted hen. Tilgengæld viser det sig at den er perfekt analt. Kurven gør at den er nemmere at indføre selv end en lige ville være. Og selvfølgelig er den også ganske udemærket på klitoris.
Ingen orgasmer
Bonanza - 14. feb. 2018
Øv, øv, øv. Den gamle vibrator afgik ved døden, så denne skulle erstatte. Desværre gør den intet godt. Det er rart i lidt tid, derefter bare irriterende. Desuden er det ikke gennemtænkt, at man skal trykke på samme knap flere gange. Hvis man har en for kraftig vibration skal man igennem hele programmet før man kan skrue ned. Det er virkelig ærgerligt. Ellers et dejligt materiale den er lavet i.
En fuser
Udforskeren - 24. jan. 2018
Den gør desværre intet for mig.. købt for gode kommentar herinde så vi er noget skuffet..
Lille og smart
Mette - 22. aug. 2014
En fiks lille vibrator, som stimulerer rigtig godt. Vibrationerne er ikke alt for voldsomme, og den er derfor rigtig god at bruge som opvarmning. Størrelsen gør, at den er nem at tage med sig, - og den kan være i de fleste dametasker.
Godt tilfreds
HH - 23. sep. 2013
Forholdsvis lydsvag vibrator, der er nem at bruge. Det eneste jeg har at udsætte på den, er at den gerne måtte være et par centimeter længere, for at gøre den nemmere at håndtere. Der er fin variation i styrken af vibrationerne. Materiale og kvalitet er god, da den er rimelig "blød" på overfladen. En rigtig fin begynder vibrator.
Sød lille vibrator, der klarer jobbet!
Anne - 13. sep. 2013
Super lækker vibrator. Har både brugt den alene, sammen med min kæreste og under oralsex. Den virker til det hele! Det er især godt, at man kan skrue op for vibrationerne lige før orgasme, så det bliver endnu bedre. Dette kan endda gøres med en hånd. Er nærmest blevet afhængig! :-)
Helt ok
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg synes, den var lidt for smal og især kort. Den blev svær at holde på, når tingene flød, så at sige. Den fungerer bedre til klitorisstimulation. Men jeg elsker overfladen!
Maskinoversat fra sinful.se
Og hvad så?
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg er utrolig ny til at eksperimentere med vibratorer, så jeg er sikker på, at dem med mere erfaring vil lykkes bedre. Jeg syntes dog, at den var lidt høj, men det er ikke noget, der generer mig, medmindre man skal være diskret. Testede både for mig selv, og at min kæreste brugte den, men ingen af os kunne finde g-punktet med dette produkt (selvom det normalt er relativt nemt for os/mig) kunne måske have været lidt længere, men kunne godt lide bredden på den. Helt sikkert vandtæt, og overfladen føltes god. Klitorisstimuleringen var nogenlunde rigtig ... men bliv ved med at eksperimentere!
Maskinoversat fra sinful.se
Lille og smart
Anonymous - 7. apr. 2017
En enkel lille vibrator, som stimulerer rigtig godt. Vibrationerne er ikke for kraftige, hvilket gør den ideel til brug under opvarmning. Størrelsen gør den nem at tage med - og den passer i de fleste håndtasker.
Maskinoversat fra sinful.no
Lille og smart
Anonymous - 7. apr. 2017
En praktisk lille vibrator, der stimulerer vidunderligt. Vibrationerne er slet ikke for kraftige, så den er god at varme op med. Størrelsen gør den nem at have med på farten, og den passer fint i en kvindes håndtaske.
Maskinoversat fra sinful.fi

B Swish Bcute Curve Mini G-punkts Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS