Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
B Swish Bcute Pearl Mini Vibrator var 1

Oversigt

B Swish Bcute Pearl er den ideelle vibrator til dig, der ønsker effektiv stimulation i et diskret design og i en størrelse, der passer til håndtasken. Vibratoren har et afrundet og lækkert design, der gør den ekstra behagelig og stimulerende, når du bevæger den ind og ud. Samtidig er den kugleformede spids også er perfekt til klitoris stimulation. 

Med B Swish Bcute Pearl får du 5 kraftige vibrations niveauer, som du nemt kan klikke dig igennem med et kort tryk på knappen i bunden. Knappen er nem at finde selv når lyset er slukket, for B Swish har gjort den selvlysende.

Vi anbefaler at du bruger en god, vandbaseret glidecreme sammen med B Swish Bcute Pearl, da glidecremen vil gøre oplevelsen endnu bedre. Bcute Pearl er vandtæt og kan derfor også bruges til ekstra våde lege, f.eks. under bruseren. 

B Swish Bcute Pearl leveres sammen med en opbevaringspose, der beskytter vibratoren så den nemt tages med på farten. Obs! Vibratoren kræver 1 stk. AA-batteri, der sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
nem at bruge
anonym - 30. jul. 2019
et rigtig godt produkt.
OK
m - 31. dec. 2018
Et ok produkt
Nem og overskuelig vibrator.
Anonym - 26. mar. 2013
Et rigtigt godt produkt til begyndere. Det var nemt at kontrollere styrken af vibrationerne. Man drejer bare på den hvide del, og så kan man skrue op og ned for styrken. Vibrationerne går fra milde til kraftige. Dog var også nemt at komme til at rykke på styrken uden at man egentlig ville. Vibratoren er vandtæt og kan bruges i badet, hvilket er et klart plus. Støjniveauet er meget lavt, medmindre man selvfølgelig skruer helt op for vibrationerne. Så larmer den lidt, men ikke så meget at det generer. Jeg vil klart anbefale produktet til andre. Det er en vibrator der er overskuelig og nem at håndtere.

B Swish Bcute Pearl Mini Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS