Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
B Swish Bfilled Classic Fjernbetjent Butt Plug var 1

Oversigt

Giv dig hen til fræk sololeg eller overlad kontrollen over din anale nydelse til din partner, med den fjernbetjente Bfilled Butt Plug fra amerikanske B Swish.

Lækker anal plug i medium størrelse, med blød PU-overflade, som gør den nem at indføre og behagelig at bære. Selv ved lang tids brug. Du kan således sagtens sætte den op inden I går i byen, overlade fjernbetjeningen til din partner og så bare vente på du får lov.

Vælg nemt mellem de 5 vibrationsnivauer via den medfølgende fjernbetjening.

Størrelse (10,2 cm) samt materiale gør den også velegnet til jer som ikke før har eksperimenteret så meget med analleg før.

Bfilled er vandtæt, for fræk leg under bruseren.

Bemærk: Kræver 2 x AAA-batterier og 1 x AA, som skal købes separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En ok buttplug
Maj-Brit - 25. may. 2021
Virkelig lækkert materiale og dejlig blød. Den er en kende lille til min smag, og med vibrationerne oplevede jeg at den "hoppede ud" når der samtidig var en penis i vagina. Måske det blot er størrelsen. Husk at tage batterierne ud af begge dele når den lægges væk, haha, jeg oplevede at vågne midt om natten af at den vibrerede i den tilhørende pose - og det er ikke nok at tage dem ud af fjernbetjeningen, haha.
God, men stinker
Gitte - 29. sep. 2020
Har lige fået denne ind af døren, og den skulle da prøves. Super lækker form og den sidder rigtig godt. Desværre ikke super kraftig vibration, og så stinker den frygteligt. Er vasket med sæbe flere gange, men lugten er ikke til at fjerne, og ikke nok med det, mine hænder stinker lige så slemt efter at have håndteret den, og lugten er ikke til at vaske af. Det kunne desværre godt få mig til at lade den ligge gemt væk
God når den virker...
Kinkyfrisør - 6. dec. 2019
Først vil jeg nævne at Sinful har den bedste kundeservice, og har været super hjælpsomme. Jeg har haft to af denne butt plug, da den første simpelthen ikke ville tænde. Sinful var søde nok til at bytte den til en ny uden problemer, men den nye virker heller ikke optimalt. Batterierne skal sidde meget præcist i begge dele for, at den vil tænde. Jeg bliver derfor næsten nervøs for at bruge den, da jeg helst vil undgå, at de mister deres connection på et dårligt tidspunkt. Når det så er sagt er selve produktet meget lækkert og jeg har også været glad for den når den så har sød. Hvis man ikke er så tålmodig er det nok ikke den rette butt plug for en.
Lækker, men ikke så kraftig
Janusse - 30. jul. 2019
Det er en lækker lille sag, der kan pirre hullet ganske fint, men nogen heftig vibrator er det ikke, ihvertfald ikke til en lidt erfaren mand
Fantastisk!
Emma - 5. oct. 2017
Elsker dette butt plug! Perfekt stųrrelse, stilfuld, behagelig og fantastiske vibrationer! Helt fantastisk med en trådlųs boks også! Absolut anbefalet
0
fungerer godt, lidt lille og lidt ensformig i vipperne
Anonymous - 13. mar. 2024
fungerer godt, lidt lille og lidt ensformig i vipperne
Maskinoversat fra sinful.no
Meget tilfreds
Anonymous - 13. mar. 2024
Meget gode vibrationer, lige den rigtige størrelse til "os", der er lidt vant til det! Ikke for begyndere, men heller ikke for dem, der er meget brede bagi...
Maskinoversat fra sinful.no
Let at håndtere og komfortabel
Anonymous - 13. mar. 2024
Dejlig ting at bruge som legetøj. Sammen med min mand er det en del af vores lege. Den kan anbefales.
Maskinoversat fra sinful.se
Dårlig
Anonymous - 13. mar. 2024
Tapi for kort, når ikke g-punktet, og vibrationerne var ikke særlig gode.
Maskinoversat fra sinful.fi
To gik i stykker efter 4 måneder
Anonymous - 13. mar. 2024
Ingen særlig anvendelse, faldt pludselig fra hinanden, anbefales ikke
Maskinoversat fra sinful.fi

B Swish Bfilled Classic Fjernbetjent Butt Plug

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS