TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr
  • TickHurtig og diskret levering
  • TickFri fragt ved køb over 600 kr
B Swish Bfit Classic Bækkenbundskugler var 1

B Swish Bfit Classic Bækkenbundskugler

Ikke på lager

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Oversigt

Ønsker du også at få hyppigere og stærkere orgasmer? Så kan du træne din bækkenbund med B Swish Bfit Classic Bækkenbundskugler.

Sættet består af 4 kugler i to forskellige vægtklasser, så du kan skræddersy din træning og dine resultater. Begynd med de lettere vægte og arbejd dig stille op til de tungere i dit eget tempo.

Træningen opbygger muskulaturen i din bækkenbund og hjælper med at øge følsomheden under sex. De er til stor glæde for både dig og din partner, når du overgiver dig til mere intense orgasmer.

Alle kuglerne inderholder en indvendig fritflydende kugle, der roterer i takt med, at du bevæger dig. Den ultra tynde snor er super stærk og sikrer, at du nemt og sikkert kan få kuglerne ud, når du er færdig med at træne.

B Swish Bfit Classic Bækkenbundskugler er fremstillet i silikone, ABS-plast og TPE.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke pengene værd.
Gør ingen forskel. Jeg kan ikke mærke, at der sidder noget i mit underliv. Enten virker de ikke eller også er jeg bygget forkert. Gitte - 27. jul. 2023
Overraskende dejlig
Virker godt. Den store larmer dog når man går.... Xx - 8. jun. 2023
God kvalitet
Jeg vil gerne træne min bækkenbund og valgte at prøve de her. De er nemme at indføre og holde oppe. Det eneste minus er at du kan høre dem, når du går. Glad pige - 23. dec. 2020
Positivt kųb.
Jeg kųbte boldene som mit andet sęt bolde, fordi jeg ville have mere udfordring. Kuglernes vęgt er gode, men stųrrelsen kunne måske vęre endnu mindre, uden at v... Læs mere
Perler - 3. sep. 2020
Efter kun et par ugers tręning med disse kegel-bolde, fųler jeg allerede, at jeg har en stęrkere bękkenbund og nyder stęrkere orgasmer.
Kuglernes design er lige så smukt som materialerne. En silkeblųd overflade, gųr kuglerne nemme at indsętte. Kuglerne kan tages ud af sleevet for at skabe mer... Læs mere
Frųken NEJ - 8. oct. 2020

Fordele

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du synes måske også godt om:

Tilmeld dig Sinfuls nyhedsmailFå 10% rabat på dit næste køb

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

TickHurtig og diskret levering
TickFri fragt ved køb over 600 kr

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS