Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
B Swish Bgee G-Punkts Vibrator til Begyndere var 1

B Swish Bgee G-Punkts Vibrator til Begyndere

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Den populære B Swish Bgee er en lang og smal G-punkts vibrator med blide vibrationer. Vibratoren, som nu kommer i et opdateret design, er ideel til dig, der er på udkig efter din første G-punkts vibrator.

G-punkts vibratoren er 100 % vandtæt og den har den dejlig fast form, der sikrer målrettet og effektiv stimulation af g-punktet. Vibratorens overflade føles fløjlsblød modhuden, en oplevelse der forstærkes, hvis du bruger vibratoren sammen med en vandbaseret glidecreme. Glidecremen giver både en god glideevne og gør i øvrigt vibratoren nemmere at føre op.

Med B Swish Bgee kan du lade dig forkæle af 5 forskellige vibrationsprogrammer, der nemt kan styres ved at trykke på knappen i vibratorens bund. Multispeed funktionen gør oplevelsen med vibratoren endnu mere intens og gør, at du nemt kan finde det vibrationsniveau, der passer bedst til dig.  Medfølger: Der medfølger en lille pose til diskret opbevaring.

Obs! B Swish Bgee anvender 2 stk. AAA-batterier, der sælges separat.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Overlevede vaskemaskine!
Caroline - 18. dec. 2021
Jeg kom til at smide den i vaskemaskinen sammen med sengetøjet og selvom den lige skulle have nye batterier og tid til at tørre, så virker den stadig. Jeg har haft den her vibrator i snart 3 år og den har aldrig fejlet! Kan kun anbefale den, særligt til begyndere.
Det bedste af det bedste
Halv erfaren. - 28. oct. 2021
Den er simpelthen fantastisk, konen er ellevild. Vi bruger den mest som par legetøj.
Anbefalet af fysioterapeut
Linda - 18. jul. 2021
Jeg er blevet anbefalet dette produkt af en fysioterapeut jeg går hos, til at strække de indvendig muskler i skeden. Lige netop dette produkt er godt til formålet grundet det faste “hovede”. Så den kan bruges til andet end sex legetøj. Ud over det :-) er den nem at styrer i forhold til g-punkt stimulation, nemt og effektiv.
Lyseblå
Anna - 22. dec. 2018
Sjovt legetøj. Ret tynd, men det er nemt at lege med (især når du får en rigtig håndværker med :-) ). Dyt var med i Gran Canaria, så endeligt fik jeg det, som jeg håbede på (sprøjteorgasm).
Fantastisk oplevelse
Arn - 28. aug. 2017
Vi er et ægtepar først i 60erne som er nybegynder i sexlegetøj. Har købt flere viberatorer og ville så udforske g-punktet. Denne lever helt op til forventningerne, en helt unik oplevelse som helt sikker skal gentages ofte. God til os nybegyndere.
Fantastisk
CCB - 11. jul. 2017
Den er bare god lille og handy kan tages med overalt ...
Fin starter-vibrator
Christin - 3. jul. 2017
Meget fin vibrator, der er pæn, og har en lækker overflade. Det er 5 forskellige vibrationer. De 3 første er vedvarende vibrationer, mens de 2 sidste er pulserende - jeg er især vild med den sidste. Dog er vibratoren ret tynd, så den er nok bedst til en, der er ret stram - jeg følte mig ikke fyldt nok ud. Alt i alt en fin vibrator til en der er ret stram eller nybegynder.
Glimrende lille sag
Wulff - 23. nov. 2016
Hurtig at tage frem. Passer i begge huller. Både til ham og hende
"Hyggeligt" legetøj
BMB - 30. mar. 2014
Sjov lille fætter, i fornuftig kvalitet til en god pris, som sagtens kan bringe krydderi ind i soveværelset. Fylder ikke meget, nem at rengøre, klar anbefaling herfra...
Lyseblå
Anonymous - 13. mar. 2024
Sjovt legetøj. Ret tyndt, men det er nemt at lege med (især når man får hjælp af en rigtig håndværker :-) ). Det var på Gran Canaria, og endelig fik jeg, hvad jeg havde håbet på (springvandsorgasme).
Maskinoversat fra sinful.se
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS