Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
B Swish Bgood Deluxe Curve G-punkts Vibrator var 1

Oversigt

B Swish Bgood Deluxe Curve er den ideelle vibrator til dig, der gerne vil eksperimentere med g-punkt stimulation. Bgood Deluxe Curve har nemlig en bøjet spids, der gør det let at stimulere g-punktet, mens vibratoren forkæler dig med dejlige vibrationer. 

Med Bgood Deluxe Curve får du en vandtæt g-punkts vibrator med hele 6 forskellige vibrationsmønstre, så du kan vælge den vibration, der passer dig bedst. Nyd vibrationerne sammen med en god glidecreme, da dette vil gøre oplevelsen endnu bedre og samtidig gøre vibratoren nemmere at føre op. 

Sådan bruger du Bgood Deluxe Curve: Vibratoren har to simple knapper, der gør det nemt at betjene den. Du tænder vibratoren ved at trykke på powerknappen og derefter trykke på vibrationsknappen, der lader dig skifte imellem de forskellige programmer (Obs. vibrationerne starter først når du tryker på vibrationsknappen). Når du er færdig med at bruge vibratoren slukker du ved at trykke på power-knappen igen.

Bgood Deluxe Curve G-Punkts Vibrator er 19,3 cm lang, hvoraf ca. 12,5 cm kan føres op, og den har en diameter på 3.5 cm på det bredeste sted.  Vibratoren er fremstillet i ABS-plast og silikone, der er 100 % ftalat fri og den leveres med en sort opbevaringspose. Obs! Bgood Deluxe Curve benytter 2 stk. AAA-batterier, der sælges separat. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Flot design, men dårligt produkt
Hdn - 10. feb. 2023
Virkelig flot design, men vibrationerne er alt for milde. Knapperne sidder uhensigtsmæssigt, lige der hvor man skal holde. Jeg er meget skuffet, og har smidt den ud efter kun at have brugt den to gange.
God basis vibrator
Rose - 8. jun. 2018
Rigtig god vibrator I et rigtig lækkert og flot design. Man kan selvfølgelig høre den, men lyden er svag, så selvom vi har tynde vægge/døre, kan den ikke høres af andre i lejligheden. De seks forskellige programmer består af 3 kontinuerlige ved forskellig styrke og 3 forskellige mønstre også med forskellig intensitet. Den er meget nem at betjene og har en god størrelse og vil også egne sig godt til begyndere. Personligt kunne jeg nok godt have tænkt mig at den var en smule mere buet, men den har en dejlig form med den tykkere spids, som er dejlig når den indføres og som giver et større område at ramme med når den er oppe. Alt i alt en rigtig fin basis vibrator, der kan bruges fint både alene og med parter.
Lækker lille sag
Tulle - 9. aug. 2017
Lækker lille sag, der gør det den skal. Perfekt i størrelse og mange gode vibrationer at vælge imellem.
Lækkert legetøj
Jannie - 5. mar. 2017
Skøn vibrator som har en god størrelse - synes nemt det kan blive for stort og voldsomt. Materialet er lækkert, og så er den vandtæt, hvilket er et stort plus! Jeg nyder godt af den både alene, og sammen med min partner. Desværre synes jeg/vi den larmer ret meget, og det er ret forstyrrende. Selve lyden fra vibrationerne er til at have med at gøre, men batterierne sidder ret løst i maskinen, så når den tændes, hopper batterierne rundt, som er en ret ærgelig larm.
Kan varmt anbefales
J.D. - 14. oct. 2013
Rammer godt det den skal med den buede facon. Nem at betjene og flere gode former for vibrationer, når man vel har fundet dem. Lækker kvalitet og nem at rengøre.
G-spot hallelujah
Johan - 14. dec. 2017
Jeg kųbte den til min kone, og hun elsker den. Fųles glat og blųd og lidt fleksibel i toppen. Jeg får styr på det, når vi er sammen, og når jeg rųrer ved hendes G-punkt bliver hun helt vild. Jeg vil varmt anbefale det på grund af den hųje kvalitet og lave pris.
0

B Swish Bgood Deluxe Curve G-punkts Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS