Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
B Swish Bteased Basic Finger Vibrator var 1

B Swish Bteased Basic Finger Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Med den petite B Swish Bteased Basic Finger Vibrator kan du forvandle din egen eller din partners hånd til et stykke frækt og effektivt sexlegetøj.

Vibratoren måler blot 5 cm i sin fulde længde og kan nydes i både solo stunder og sammen med din partner under forspil og sex.

Gå på opdagelse efter hinandens ydre erogene zoner og lad jer forkæle af de 5 pirrende vibrations indstillinger. Nyd også en målrettet stimulation af den sensitive klitoris, hvor de stimulerende riller på vibratorens overflade giver en ekstra dimension til nydelsen.

Den diskrete størrelse gør den let at have med i håndtasken til en fræk aften ude eller når I skal afsted på en romantisk weekend. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænser.

Bteased Finger Vibratoer er fremstillet i vandtæt og ftalatfrit silikone, der føles fantastisk mod huden. Den benytter 3 x LR41-batterier, der medfølger.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS