Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
B Swish Bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator var 1

B Swish Bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Få dobbelt nydelse med Bwild Classic Bunny Rabbit Vibratoren fra B Swish.

Særlig blød og lækker version, af den velkendte rabbit vibrator, hvor du kan nyde dejlig G-punkts stimulering, mens den lille rabbit pirrer din klitoris.

B Swish har haft særlig fokus på, at lave en diskret og fin vibrator, anatomisk formet i medicinsk silikone.Yderst behagelig, selv ved lang tids brug.

Vibratoren har en effektiv motor og 5 stimulerende niveauer, som giver rig mulighed for at lege hvor som helst og når som helst, hvad end du er mest i humør til at hygge alene, eller du inviterer din partner med på en kigger.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
En virkelig drøm
Loveelady - 30. nov. 2020
Kan ikke sige andet en at den virker som en drøm, elsker at den giver indre og ydre nydelse
Ikke lige mig
Amanda - 26. aug. 2017
God kvalitet. Materialet er glat og blødt. Den er okay lydsvag - men det skyldes også at vibrationerne er meget milde (for svage til mig). Jeg var generelt ikke tilfreds, da den slet ikke passer til min anatomi. Rabbit ørerne kommer overhovedet ikke i nærheden af min klit når jeg bruger dildo-delen. Jeg forsøgte derfor kun at bruge rabbitørerne på klitten, uden at penetrere, men det virkede ikke. Vibrationerne er slet ikke kraftige nok. Den er ikke så overvældende som andre vibratorer kan være - måske god for en begynder.
Fantastisk!
Cirkeline - 14. jun. 2017
Det er min første vibrator og havde længe læst om en Rabbit, og jeg købte denne, og var meget skeptisk. Men den er fantastisk, gode vibrationer og fungere også godt i badet.
Fin begynder rabbit
Simone23 - 29. mar. 2017
Købte den i blå - vildt cute farve! Størrelsen er go, når man ikke er så erfaren. Også dejligt, at den er så stille, så slapper jeg i hvert fald mere af. Kaninørerne rammer godt på klitten, og det føles super rart. Glæder mig til at bruge den endnu mere. Super nem at bruge.
Svag vibration!
Kunden - 20. feb. 2020
Nej! Jeg ved ikke, om jeg kan have haft et dårligt produkt, men det har en meget svag vibration. Alt for dyrt og slet ikke pengene vęrd!
0
Langdistancechauffører
Anonymous - 13. mar. 2024
Kan kun anbefale denne. Kæresten og jeg har haft den i årevis, og den er ikke gået i stykker. Der var lidt dårlig kontakt, men jeg polerede kontaktfladerne op, og så fik den nyt liv igen.
Maskinoversat fra sinful.se
Langdistancechauffører
Anonymous - 13. mar. 2024
Kan kun anbefale denne. Kæresten og jeg har haft den i årevis, og den er ikke gået i stykker. Der var lidt dårlig kontakt, men jeg polerede kontaktfladerne op, og så fik den nyt liv igen.
Maskinoversat fra sinful.se
Garanteret orgasme!
Anonymous - 12. may. 2019
Jeg havde aldrig fået en orgasme, før jeg købte den her! Nu kommer de hele tiden. Meget rart at kunne skifte mellem forskellige vibrationer, så man selv kan bestemme hastigheden på orgasmen.
Maskinoversat fra sinful.no
Super tilfreds!
Anonymous - 13. mar. 2024
Min første vibrator, og jeg er virkelig tilfreds! Lydniveauet er helt fint, den er ikke særlig stille, men stille nok til mig. Orgasmer hver gang, lige den rigtige størrelse og lille nok til at være let at skjule.
Maskinoversat fra sinful.no
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS