Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
B Swish Unleashed Trådløs Vibrator Æg var 1

Oversigt

Det lækre Bnaughty Unleashed vibrator æg fås nu i en ny og forbedret udgave, der er perfekt til frække parlege. Med Bnaughty Unleashed kan du nemlig fjernbetjene din partners nydelse eller lade din partner styre din. Fordi vibrator ægget har en trådløs fjernbetjening kan I både nyde det hjemme og f.eks. mens I er uge til middag.

Med Bnaughty Unleashed får I hele 7 forskellige vibrationsmønstre, for endnu større nydelse. På fjernbetjeningens LED display kan den, der styrer fjernbetjeningen, nemt se, hvilket af de 3 konstante vibrationsprogrammer og de 4 pulserende programmer partneren bliver forkælet med. 

Bnaughty Unleashed er et lækkert vibrator æg til jer, der vil ha’ fuld frihed til at nyde hinanden, uanset hvor I har lyst. Ægget er nemlig både lydsvagt og vandtæt så det f.eks. også kan nydes under bruseren.

Vi anbefaler at I bruger en vandbaseret glidecreme sammen med Bnaught Unleashed, da det vil gøre ægget mere behageligt at føre op. Det kan også være en fordel at tage batterierne ud af både vibrator ægget og fjernbetjeningen, når det ikke er i brug. Så sikrer I, at batterierne ikke aflader i produktet og dermed har I glæde af dem længere.

Medfølger: En diskret opbevaringspose i sort stof samt 2 stk. 1.5 v N batterier til vibrator ægget og 1 stk. 23A batteri til fjernbetjeningen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Sjov flyvetur...
Lars - 5. feb. 2013
Super sjov og nem måde at "drille" kæresten på. Lidt svag vibrator, men absolut til at mærke. God måde at lade op i det offentlige rum og så kan legen jo fortsætte derhjemme. God kvalitet, til at have i lommen og larmer ikke meget. Alt i alt et rigtig godt produkt, som kan bruges mange forskellige steder. Vi er i hvert fald ikke færdige med den. Et lille tip: Vent med at "tage den på" til i ER kommet gennem security-check i lufthavnen ;-)

B Swish Unleashed Trådløs Vibrator Æg

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS