Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
B3 Dai-Dö no.3 Stål Dildo Stor  var 1

B3 Dai-Dö no.3 Stål Dildo Stor

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Dai-Dö no. 3 er for dig, der er til store størrelser og for dig, der tænder på et kinky og sofistikeret design.   

Stål dildoen hører til i den store kategori. Med sine 907 g fylder den godt i både volumen og vægt og kan derfor stimulere dig med en tyngde, som ikke mange andre dildoer kan gøre efter.

Dildoens riller og buede former giver dig en intens stimulation, som vil blive yderligere forstærket, hvis du enten varmer eller køler den inden brug. En af de særlige egenskaber ved en stål dildo er, at du kan lægge den i enten kold eller varmt vand inden brug (eller måske i køleskabet) og derved selv bestemme, hvilken form for stimulation, du ønsker.

Stål dildoen er primært til vaginal stimulation, men kan også bruges analt til både mænd og kvinder. Rillerne vil fungere som en stoppefunktion, hvis du bruger den analt.

Du skal dog være opmærksom på, at det er en meget stor dildo, og at anal brug derfor vil kræve, at du har lidt erfaring.  

Vi anbefaler, at du bruger en silikone glidecreme sammen med dildoen, da dette vil give en god glidende fornemmelse. For at dildoen ikke skal glide mellem hænderne på dig, har den et silikone håndtage, som giver dig et sikkert greb omkring den.

Denne stål dildo er virkelig designet med øje for kvaliteten. Den kan holde i mange år, og hvis du opbevarer den sikkert i den medfølgende satinpose, vil levetiden blot blive endnu længere.

Husk altid at rengøre stål dildoen efter brug. Vi anbefaler Pjur Sexlegetøjsrengøring.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS