Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
B3 Dai-Dö no.4 Stål Dildo   var 1

B3 Dai-Dö no.4 Stål Dildo

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Dai-Dö no. 4 er en eksklusiv stål dildo i et slank og sofistikeret design. Selvom den er slank i formen, har den med sine 454 g en tyngde, som du vil kunne mærke, når du bruger den.

Sammen med den rillede form giver dildoens vægt en meget intens stimulation, som du desuden selv kan sætte ekstra præg på ved enten at varme eller køle Dai-Dö no. 4 inden brug. Læg stål dildoen i varmt eller koldt vand, og dildoen vil på kort tid få en helt anden temperatur. Når stål dildoen bliver varm, vil den føles utrolig blød på huden. Er den kold derimod, føles det ekstra pirrende, når den kommer i kontakt med din varme krop.  

Dildoen kan også bruges til anal stimulation, hvis du er til dette. Hvad enten du vil bruge den analt eller vaginalt, anbefaler vi, at du bruger en silikone glidecreme sammen med stål dildoen for at opnå optimal nydelse.

Når du først får Dai-Dö no. 4 i hænderne, vil du kunne mærke, at der virkelig er tale om kvalitet. Der kan ikke sættes en finger på hverken design, funktion eller ergonomi. Den nederste del af dildoen er beklædt med silikone, så du får et fast og sikkert greb omkring den, når du bruger den.

Det er vigtigt, at du altid rengør stål dildoen efter brug. F.eks. med Pjur Sexlegetøjsrengøring.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS