Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
B3 Tuyo Klitoris Vibrator var 1

Oversigt

Leder du efter en erotisk og feminin klitoris vibrator, som desuden er smuk at se på? Så er Tuyo noget for dig. Tuyo er en klitoris vibrator i et æstetisk flot design, som mest af alt ligner en parfume. Bag det smukke ydre gemmer der sig en meget effektiv vibrator, som du kan bruge rundt på hele kroppen, som du har lyst.

Tuyo er meget anvendelig, fordi den har en rund form. Selvom det er en klitoris vibrator, kan du faktisk bruge den, hvor end på kroppen du ønsker stimulation. Læg f.eks. Tuyo på din klitoris og tril den frem og tilbage. Den er også perfekt til forspil sammen med din partner. Lad ham kærtegne og stimulere din krop med Tuyos kraftige vibrationer.  

Tuyo giver dig 8 forskellige vibrationer, som du kontrollere på vibratorens eneste knap. Simpelt og nemt! Klitoris vibratoren er fremstillet i høj kvalitets ASB plast. Den hvide udgave har et perlemors look og den sorte en højglans overflade. Kuglen er midt på belagt med blødt silikone, som gør, at du kan holde sikkert fast på vibratoren, selv når den er smurt ind i glidecreme.

Tuyo leveres i en flot æske, hvori du sikkert og diskret kan opbevare den.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har stadig den første bedømmelse til gode.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

B3 Tuyo Klitoris Vibrator

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS