Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 599 kr
  • Vi er e-mærket
Baci Blonde Halterneck BH Sæt Plus Size var 1

Baci Blonde Halterneck BH Sæt Plus Size

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Oversigt

Lad din indre diva komme til udtryk med dette forførende lingeri sæt fra Baci, og nyd din partners beundrende blik.

BH toppens skåle indrammer på smukkeste vis din barm og afsluttes i en halterneck med en flot og feminin blondekrave, der lukkes med to knapper. Blonden er let gennemsigtig, hvilket givet et sexet udtryk.

De matchende bundløse trusser er designet til at fange blikke og med sine bløde blonder er de yderst behagelige at have på.

Et absolut must-have til din sexede garderobe.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dårlig pasform og mærkelige dimensioner
Line - 16. feb. 2021
Skålene er meget små ift. at det er plus size, mens man (som størrelse 44-46) næsten svømmer i omkredsen. Stykket der går rundt om halsen er alt for løst og sidder ikke tæt. Det samme gælder de stropper der går fra hals og ned til skålen. Det ville være supersexet, hvis det passede, men når dimensionerne er så disproportionelle, så resulterer det mere et grineflip.
Mærkelig størrelse
Rs - 26. dec. 2020
Det er en mærkelig størrelse, altså bh skålen svare nok til en small/B skål men resten af stoffet er mega stort og løst og hænger bare . Det er super ærgerligt.
Mærkelig str. på BH
C - 10. dec. 2020
Skålene sidder meget tæt på hinanden, så den sidder ikke pænt på en stor kvinde. Det virker mest som om der er blevet taget mål til skåle fra en meget lille str. med lidt barm og så har man tilføjet ekstra længde rundt om kroppen. Hvis det havde siddet ordentligt, ville det have været pivfrækt! Trusserne er som de skal være :)
Hold dig vęk fra
Becky - 18. mar. 2021
Jeg er normalt en 85 i bh-stųrrelse. Denne bh havde en front, der var mere som en 65/70 B. Bųjlerne var for små til en plus size. Båndet er alt for lųst til mig. Stropperne der skal give lidt lųft og hold er også alt for lųse. Choker-delen af bh'en er ok og trusserne sidder perfekt.
0
Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 599 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS