Fri fragt med DAO | Kun i dag!

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket
  • Hurtig og diskret levering
  • Fri fragt ved køb over 499 kr
  • Vi er e-mærket
Baci Dirty Laundry French Maid Sæt var 1

Oversigt

Giv ham en oplevelse, han sent glemmer! Leg frække rollespils lege og servicér din partner i dette særdeles hotte stuepige kostume.

Temperaturen vil uden tvivl stige, når du vimser rundt i det pirrende sæt, der ikke overlader meget til fantasien. Så skynd dig at hente ham en kold forfriskning, så han har energi til at gengælde den gode gerning senere.

Sættet består af en sort push-up BH med hvid ruffle kant, søde sløjfer og aftagelige, justerbare skulderstropper. For den perfekte pasform bindes den på ryggen med brede, bløde stropper. 

Det ultra korte, lavtaljede mini skirt er i samme lækre spandex kvalitet som overdelen og er fint pyntet med et lille, hvidt forklæde. Foran har det to hofteholderstropper, så du kan fuldende looket med et par pirrende selvsiddende strømper (medfølger ikke).

Som prikken over iét afsluttes sættet med en lille stuepige hat med elastikbånd.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Dårlig pasform
:-/ - 8. apr. 2018
Størrelsen er helt hen i vejret, selvom det er one size - normalt gør det mig ikke noget, at der er lidt push up i en BH, men når der er så meget push up, at der slet ikke er plads til et par B-skåls bryster ... så er der lidt for meget

Baci Dirty Laundry French Maid Sæt

Produktet er udgået. Scroll ned for at se lignende produkter.

Fordele

Fri fragt - Kun i dag!

Lignende produkter, som vores kunder elsker

Få 10% rabat på dit næste købTilmeld dig Sinfuls nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet i dag og få 10% på dit næste køb. Glæd dig også til VIP adgang til de gode tilbud, målrettet markedsføring, eksklusive lanceringer og fede konkurrencer. Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af personoplysninger og dine rettigheder i vores persondatapolitik.

Hurtig og diskret levering
Fri fragt ved køb over 499 kr
Vi er e-mærket

Levering

Sikker betaling

Søren Nymarks Vej 1C, 8270 Højbjerg, Danmark, CVR. 32887848

Alle modeller er over 18.

Copyright © 2008-2024 Sinful.dk v/Mcompany ApS